14 Mart Tıp Bayramı - Son Dakika
Yerel

14 Mart Tıp Bayramı

14 Mart Tıp Bayramı

Samsun Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Uzm.Dr.Hasan Rıza Aydın, "Hayatımızın her evresinde mutlaka başvurduğumuz, insan hayatı için vazgeçilemeyen en önemli hizmetlerden biri sağlıktır" dedi.

13.03.2013 18:30

Samsun Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Uzm. Dr. Hasan Rıza Aydın, "Hayatımızın her evresinde mutlaka başvurduğumuz, insan hayatı için vazgeçilemeyen en önemli hizmetlerden biri sağlıktır" dedi.

Aydın, 14 Mart Tıp Bayramı nedeniyle yaptığı kutlama mesajında tıbbın temel amacının tüm insanların sağlıklı ve mutlu bir yaşam sürmesine hizmet etmek olduğunu belirtti.

İnsanların kaliteli sağlıklı hizmet verilmesinin günümüz dünyasının gerekleri arasında yer olduğunu kaydeden Aydın, şöyle devam etti:

"Hayatımızın her evresinde mutlaka başvurduğumuz, insan hayatı için vazgeçilemeyen en önemli hizmetlerden biri sağlıktır. Bu denli önemli olan sağlık hizmetinde özveriyle görevlerini yerine getiren, ülkemizin her köşesinde gece gündüz kesintisiz hizmet veren tüm sağlık çalışanlarımızın gününü en kalbi duygularımla kutluyorum."

Muhabir: İlyas Gün

Yayıncı: Hüseyin Likoğlu - SAMSUN

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel 14 Mart Tıp Bayramı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement