150'inci Yıl Pastasını Birlikte Kestiler - Son Dakika
Yerel

150'inci Yıl Pastasını Birlikte Kestiler

150\'inci Yıl Pastasını Birlikte Kestiler

Ziraat Bankası'nın 150'inci kuruluş yıldönümü Kaynarca Şubesi'nde düzenlenen törenle kutlandı.

22.11.2013 10:01

Ziraat Bankası'nın 150'inci kuruluş yıldönümü Kaynarca Şubesi'nde düzenlenen törenle kutlandı. Bankanın Sakarya Bölge Başkanı Yılmaz Altın, Bireysel Krediler Bölüm Müdürü Onur Kaya, Şube Müdürü Haldun Aydın Köroğlu, banka çalışanları, daire amirleri, işadamları ve esnafların katıldığı kutlama programında 150'inci yıl pastası kesildi.

Bölge Başkanı Yılmaz Altın yaptığı konuşmada, "20 Kasım 1863 yılında Mithat Paşa tarafından kurulan Ziraat Bankası geçmişte olduğu gibi bugün de işadamları, esnaflarımız, çiftçimiz için yeni hizmet modelleri üreterek, ulusal ve uluslararası çağdaş bankacılık kurallarına uygun olarak hizmeti düstur olarak benimsemiştir" dedi.

Ziraat Bankası Kaynarca Şube Müdürü Haldun Aydın Köroğlu ise, "Kuruluş yıl dönümüzde bizi yalnız bırakmayan Belediye Başkanı Zeynur Özel, Ak Parti İlçe Başkanı İsmail Kaymak, CHP İlçe Başkanı Sezai Şeker, MHP İlçe Başkanı Mustafa Boğaz, İl Genel Meclisi Üyesi Mehmet Boğaz, Halk Eğitim Merkezi Müdürü Vedat Şahin, Ziraat Odası Başkanı Cevdet Günhan, Muhtarlar Derneği Başkanı Yüksel Sarı, Damızlık Sığır Yetiştiricileri Birliği yöneticisi Seyit Tok, AS Tavukçuluk firması sahibi Naci Kaplan, Kepekçi Yumurtası firması sahibi Sedat Özbay, Arçelik bayisi sahibi Kemal Mut, Aydınlar Petrol sahibi Hasan Aydın, Kaynarca Beton'un sahibi Gökmen Küçük'e ve tüm katılımcılara şahsım ve bankam adına teşekkür ederim. Ziraat Bankası'ndaki büyük değişimin öncüsü olan Genel Müdürümüz Hüseyin Aydın bey'in koyduğu vizyon ve hizmet modelini hayata geçirme çabasındayız. ben ve şube çalışanlarımız her zaman Kaynarcalı esnaf, memur ve çiftçimizin yanında olacağız" dedi. - SAKARYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel 150'inci Yıl Pastasını Birlikte Kestiler - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement