18 Mart Çanakkale Zaferi'nin Yıldönümü ve Şehitleri Anma Günü - Son Dakika
Yerel

18 Mart Çanakkale Zaferi'nin Yıldönümü ve Şehitleri Anma Günü

18 Mart Çanakkale Zaferi\'nin Yıldönümü ve Şehitleri Anma Günü

Muş'un Bulanık ilçesinde, 18 Mart Çanakkale Zaferi'nin Yıldönümü ve Şehitleri Anma Günü nedeniyle bir program düzenlendi.

18.03.2013 12:26

Muş'un Bulanık ilçesinde, 18 Mart Çanakkale Zaferi'nin Yıldönümü ve Şehitleri Anma Günü nedeniyle bir program düzenlendi.

Hükümet Konağı önündeki Atatürk Anıtı'na çelenk konulması ile başlayan program, saygı duruşu ve istiklal Marşı'nın okunmasıyla devam etti. Daha sonra Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü toplantı salonunda Bulanık İMKB ve Endüstri Meslek ve Teknik Lisesi tarafından hazırlanan programa geçildi. Burada öğretmen Ayşegül Karaca tarafından günün anlam ve önemini belirten bir konuşma yapılmasının ardından şiirler okunarak koro eşliğinde şarkılar seslendirildi. Çanakkale Savaşı ile ilgili slayt gösterimi ve Bulanık İMKB ve Endüstri Meslek ve Teknik Lisesi öğrencileri tarafından hazırlanan 'Çanakkale Geçilmez' adlı tiyatro oyununun gösterimiyle program sona erdi.

Düzenlenen programa Kaymakam Ferit Görükmez, Garnizon Komutanı Jandarma Yüzbaşı Eyüp Karakaya, Askerlik Şube Bakanı Personel Yüzbaşı Hasan Şaşa, Cumhuriyet Başsavcısı Ali Gökdoğan, Cumhuriyet Savcısı Yüksel Gök, Emniyet Müdürü Ümit Duymuş, Belediye Başkanı Ziya Akkaya, daire amirleri, okul müdürleri, öğretmenler ve öğrenciler katıldı.

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel 18 Mart Çanakkale Zaferi'nin Yıldönümü ve Şehitleri Anma Günü - Son Dakika


Advertisement