65 Yaş ve Üstüne Ücretsiz Ulaşım - Son Dakika
Yerel

65 Yaş ve Üstüne Ücretsiz Ulaşım

65 Yaş ve Üstüne Ücretsiz Ulaşım

Şanlıurfa'da, 65 yaş ve üstü vatandaşların, toplu taşıma hizmetinden nüfus cuzdanını göstererek ücretsiz yararlanacağı bildirildi.

20.03.2014 11:02

Şanlıurfa'da 65 yaş ve üstü vatandaşların, toplu taşıma hizmetinden nüfus cüzdanını göstererek ücretsiz yararlanacağı bildirildi.

Belediye Başkan Yardımcısı Emin İzol, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Belediye Meclisi'nin 2013 yılında aldığı kararla 65 yaş ve üstü kişilerin 60 liraya temin ettikleri kartla şehiriçi toplu taşıma hizmetlerinden ücretsiz olarak yararlandıklarını hatırlatarak, ücretsiz seyahat hakkı tanıyan yönetmeliğin Resmi Gazete'de yayımlanmasının ardından yeniden düzenleme yaptıklarını söyledi.

Vatandaşların, toplu taşıma hizmetinden ücretsiz yararlanmak için kimlik kartlarını göstermelerinin yeterli olacağını vurgulayan İzol, şunları ktaydetti:

"65 yaş ve üstü vatandaşlar, Belediye Meclisimizin 2013 yılında aldığı kararla 60 TL kart bedeli ödeyerek temin ettikleri bu kartlarla şehir içi ulaşımdan ücretsiz olarak yararlanıyorlardı. Yeni yönetmeliğin hayata geçmesiyle birlikte, 65 yaş ve üstü vatandaşlarımız 23 Mart Pazartesi'den itibaren nüfus cuzdanlarını göstererek ücretsiz seyahat haklarını kullanabilecekler" şeklinde konuştu. - Şanlıurfa

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel 65 Yaş ve Üstüne Ücretsiz Ulaşım - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement