7 Aralık Üniversitesi'nden Aile Danışmanlığı Eğitimi - Son Dakika
Yerel

7 Aralık Üniversitesi'nden Aile Danışmanlığı Eğitimi

7 Aralık Üniversitesi\'nden Aile Danışmanlığı Eğitimi

Kilis 7 Aralık Üniversitesi Sürekli Eğitim Merkezi (KÜSEM) eğitim faaliyetlerine devam ediyor.

16.10.2012 09:33

Kilis 7 Aralık Üniversitesi Sürekli Eğitim Merkezi (KÜSEM) eğitim faaliyetlerine devam ediyor. Bu kapsamda devam eden eğitimlerden biri de Aile Danışmanlığı Sertifika Programı oldu.

KÜSEM Müdürü Yrd. Doç. Dr. İbrahim Halil Ekşi, bu programla 4 Eylül 2012 tarihinde Resmi Gazete'de yayınlandıktan sonra yürürlüğe giren "Aile Danışmanlığı Yönetmeliği"nde belirlenen meslek elemanları ve yine yönetmelikte belirlenen eğitim niteliklerine uygun, zenginleştirilmiş eğitim içeriği ile teorik düzeyde ve uygulamada yetkin aile danışmanlığı personeli yetiştirmeyi amaçladıklarını belirtti.

Daha önce 100 saatlik Temel Aile Danışmanlığı Eğitimi'nin başarıyla tamamlandığını, şimdi de hem 450 saatlik temel ve ileri düzey hem de 350 saatlik İleri Düzey Aile Danışmanlığı eğitiminin verileceğini ifade eden Ekşi, eğitimle ilgili detayların Üniversite Rektörlük Binası'ndaki KÜSEM ofisinden alınabileceğini kaydetti.

Ekşi, KÜSEM'in bundan sonraki eğitim faaliyetleri arasında KPSS alan kursları ve ÜDS hazırlık kursları olduğunu da sözlerine ekledi. - KİLİS

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel 7 Aralık Üniversitesi'nden Aile Danışmanlığı Eğitimi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement