Abana Belediye Başkanı Oyar Açıklaması - Son Dakika
Yerel

Abana Belediye Başkanı Oyar Açıklaması

Abana Belediye Başkanı Oyar Açıklaması

"İlçemiz hak ettiği ancak elde edemediği bütün hak ve kazanımlarını geri almaya başladı"

16.10.2013 17:23

Abana Belediye Başkanı Rıdvan Oyar, "İlçemiz hak ettiği ancak elde edemediği bütün hak ve kazanımlarını geri almaya başladı"

Oyar, gazetecilere yaptığı açıklamada, göreve geldiklerinden bu güne ilçenin öncelikli sorunlarını planlı bir şekilde çözüme kavuşturduklarını belirtti.

Yaptıkları çalışmalarla ilçeye birçok kazanımların sağlandığını ifade eden Oyar, şöyle devam etti:

"Abana'nın turizm merkezinin ortasından çöplüğü kaldırarak alt ve üst yapı projelerimizi hayata geçirdik. Kapalı spor salonu ile meslek yüksekokulunu hizmete açtık. Yeni iş alanları oluşturarak istihdama katkı sağladık.  Bitme noktasına gelen inşaat sektörünü de yeniden canlandırdık. Abana da yapacak çok işimiz var. Yaptıklarımız yapacaklarımızın teminatıdır. Göreve geldiğimizde belediyenin 3,5 milyon lira borcu vardı. Zarar eden bütçeyi yıllar sonra artıya geçirdik" diye konuştu.

"Yerel seçimlerde yeniden adayım"

Yaklaşan yerel seçimler öncesi aday adaylığı sürecinin başladığına dikkati çeken Oyar, görevine yeniden talip olduğunu kaydetti.

Oyar, adaylık başvuru formunu teslim ettiğinin altını çizerek, şunları konuştu:

"Abana halkına hizmetkarlığa, bu onurlu göreve yeniden talibim. Partim ve teşkilatım onayladığında yani yeniden aday olduğumda sizlerden yetki isteyeceğim" - Kastamonu

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Abana Belediye Başkanı Oyar Açıklaması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement