Açıkgöz, Belediye Başkanı Büyükaslan'ı Ziyaret Etti - Son Dakika
Yerel

Açıkgöz, Belediye Başkanı Büyükaslan'ı Ziyaret Etti

Açıkgöz, Belediye Başkanı Büyükaslan\'ı Ziyaret Etti

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Adıyaman Genç Girişimciler Kurulu Başkanı Serdar Açıkgöz, Belediye Başkanı Necip Büyükaslan'a nezaket ziyaretinde bulundu.

27.02.2013 18:08

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Adıyaman Genç Girişimciler Kurulu Başkanı Serdar Açıkgöz, Belediye Başkanı Necip Büyükaslan'a nezaket ziyaretinde bulundu. Başkanlık makamında gerçekleşen ziyarette, Genç Girişimciler Kurulu Başkanı Serdar Açıkgöz'e kurulun icra heyeti üyeleri Abdulgani Bereket, Fatih Özsayın, Ekrem Dolaş ve Eser Sarıgül eşlik etti.

Başkan Büyükaslan'a plaket takdim eden TOBB Adıyaman Genç Girişimciler Kurulu Başkanı Serdar Açıkgöz, ziyaretlerinin nezaket amaçlı olduğunu ifade ederek, "Adıyaman'daki Genç Girişimciler Kurulu olarak Belediye Başkanımız Necip Büyükaslan'ı ziyaret etmiş bulunmaktayız. Başkanımızın gençlere öncülük ettiğini biliyoruz. Gerektiğinde bize destek olacağına inanıyoruz. Bizi kabul buyurduğu için teşekkür ediyoruz" dedi.

Belediye Başkanı Necip Büyükaslan ise; Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği'ne bağlı Adıyaman'da faaliyet gösteren Genç Girişimciler Kurulu'nun ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Nezaketlerinden dolayı konuklara teşekkür eden Büyükaslan, sözlerini şöyle sürdürdü: "Bir milletin, bir toplumun geleceği gençleridir. Gençlerimizin girişimci ve yenilikçi olmaları bizi sevindirmektedir. Genç girişimcileri gördükçe gurur duymakta ve yarınlarımıza daha emin bakmaktayız. Bu vesile ile genç kardeşlerimize ticaret, sanayi ve yatırım alanlarındaki faaliyetlerinden dolayı başarılar diliyorum. Geleceğimizin teminatı olan arkadaşlarımıza bu imkanları sunan Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Genel Başkanı'na şükranlarımı sunuyorum." - ADIYAMAN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Açıkgöz, Belediye Başkanı Büyükaslan'ı Ziyaret Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement