Ada Park 2. Etap Yaya Köprüsü Şekilleniyor - Son Dakika
Yerel

Ada Park 2. Etap Yaya Köprüsü Şekilleniyor

Ada Park 2. Etap Yaya Köprüsü Şekilleniyor

Başiskele Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü’nün 53 metrelik yaya köprüsünün montajı ile başladığı Ada Park ikinci etapta köprünün şekli ortaya çıkmaya başladı.

27.08.2015 09:48

Başiskele Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü'nün 53 metrelik yaya köprüsünün montajı ile başladığı Ada Park ikinci etapta köprünün şekli ortaya çıkmaya başladı.

Başiskele'nin gözde alanlarından olan Ada Park ikinci etabında, Kilez Dere üzerinden iki yakayı birbirine bağlayacak yaya köprüsü montajı tamamlanmak üzere. Köprü montajının tamamlanmasının ardından peyzaj ve park alanının oturma alanları, oyun grupları, piknik masalarının yapım çalışmaları başlayacak. İstanbul Boğaz Köprüsü'nün minyatürünün inşa edileceği alanda köprünün ayaklarının koyulmasının ardından ekipler gerekli bağlantıları yapıyor. Park alanında çalışmaları inceleyen Başiskele Belediye Başkanı Hüseyin Ayaz 4 bin 368 metrekare alanda seyir teraslı Galata Kulesi minyatürünün de koyulmasının ardından parkta oturma alanları, oyun grupları, piknik masalarının da yer alacağını belirterek kısa zamanda çalışmaların tamamlanacağını söyledi. Parklarıyla, refüjleriyle, peyzaj çalışmaları ile daha yeşil bir Başiskele için çalışan Başiskele Belediyesi bu yöndeki çalışmalarına sürdürecek. - KOCAELİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Ada Park 2. Etap Yaya Köprüsü Şekilleniyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement