ADD, Gençleri Oy Kullanmaya Çağırdı - Son Dakika
Yerel

ADD, Gençleri Oy Kullanmaya Çağırdı

ADD, Gençleri Oy Kullanmaya Çağırdı

Atatürkçü Düşünce Derneği Eskişehir Şube Başkanı Azmi Kerman, gençleri 30 Mart tarihinde yapılacak yerel seçimlerde oy kullanmaya davet etti.

13.01.2014 16:04  Güncelleme: 16:11

Atatürkçü Düşünce Derneği (ADD) Eskişehir Şube Başkanı Azmi Kerman, gençleri 30 Mart tarihinde yapılacak yerel seçimlerde oy kullanmaya davet etti.

Askı listelerinin muhtarlıklara asıldığını hatırlatan Kerman, listelerin 23 Ocak Perşembe tarihine kadar asılı kalacağını kaydetti. Oy kullanabilmek için her yurttaşın askı listelerindeki ismini kontrol etmesi gerektiğini ifade eden Kerman, "Her seçimde olduğu gibi bu seçimde de yurttaşlarımızın oylarına sahip çıkacağına inanıyorum. Öğrenci olup seçmen niteliği taşıyan ve Eskişehir'de oy kullanmak isteyenler öğrencilerin 23 Ocak tarihine kadar, öğrenim gördükleri okuldan ve kaldıkları yurttan alacakları belgeler ile nüfus müdürlüğüne ve daha sonra da ilçe seçim kuruluna başvurarak oy kullanabilirler. Bütün gençlerimizi oy kullanmaya, ülkenin geleceğine sahip çıkmaya davet ediyoruz, çünkü 1 oy bir kentin 1 oy ülkenin yazgısını değiştirebilir" dedi. - ESKİŞEHİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel ADD, Gençleri Oy Kullanmaya Çağırdı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement