Adem Güney: AK Parti'nin Duruşu Örnek Olmalı - Son Dakika
Yerel

Adem Güney: AK Parti'nin Duruşu Örnek Olmalı

Adem Güney: AK Parti\'nin Duruşu Örnek Olmalı

AK Parti Samsun Milletvekili Aday Adayı Adem Güney, STK temayülünün AK Parti'nin demokratik duruşunu sergilemesi açısından son derece önemli olduğunu kaydetti.

26.03.2015 12:02  Güncelleme: 12:25

AK Parti Samsun Milletvekili Aday Adayı Adem Güney, sivil toplum kuruluşları (STK) temayülünün AK Parti'nin demokratik duruşunu sergilemesi açısından son derece önemli olduğunu kaydetti.

AK Parti Samsun Milletvekili Aday Adayı Adem Güney, aday belirleme sürecinin devam ettiğini belirttiği açıklamasında; AK Parti'nin Türkiye'de ilklere imza atan bir parti olduğunu hatırlatarak, sivil toplumun görüşlerinin alınmasının AK Parti'nin demokratik duruşunu sergilemesi açısından son derece önemli olduğunu vurguladı.

AK Parti Samsun Milletvekili Aday Adayı Adem Güney, 2015 milletvekilliği genel seçimleri öncesi yaşanan siyasi süreci değerlendirdi. Güney, parti teşkilatının görüşlerinin alındığı temayül yoklamasıyla hareketlenen sürecin, Genel Merkez'in aday adayları ile yaptığı mülakatla farklı bir havaya büründüğünü belirterek, AK Parti'nin hemen her seçim öncesi toplumun tüm kesimlerinin düşüncelerine başvurarak farklılığını ortaya koyduğunu ifade etti. Adem Güney, kamuoyu araştırmaları ile daha da hareketlenen sürecin, sivil toplum kuruluşlarının görüşlerinin alındığı STK temayülü ile bir demokrasi şölenine dönüştüğünü dile getirdi.

AK Parti'nin, ilklere imza atan siyasi parti kimliğini, 2015 genel seçimleri öncesinde STK görüşlerine de başvurarak daha da geliştirdiğini ifade eden Adem Güney, bu uygulamanın AK Parti'nin demokratik duruşunu sergilemesi açısından son derece önemli olduğuna vurgu yaptı.

Güney, AK Parti'nin STK temayülünün sonuçlarının da irdeleyerek toplumun tüm kesimlerinin kanaatini belirttiği aday adaylığı sürecini başarıyla tamamlayacağını belirttiği açıklamasında, yaşanan sürecin tüm siyasi partilere örnek olması gerektiğinin de altını çizdi. - SAMSUN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Adem Güney: AK Parti'nin Duruşu Örnek Olmalı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement