Adem Şimşek Güven Tazeledi - Son Dakika
Yerel

Adem Şimşek Güven Tazeledi

Adem Şimşek Güven Tazeledi

İzmir'in Aliağa İlçesinde faaliyet gösteren Gemi Geri Dönüşüm Sanayicileri Derneği'nin (GEMİSANDER) seçimli olağan genel kurul toplantısında mevcut başkan Adem Şimşek güven tazeledi.

12.01.2014 15:39

İzmir'in Aliağa İlçesinde faaliyet gösteren Gemi Geri Dönüşüm Sanayicileri Derneği'nin (GEMİSANDER) seçimli olağan genel kurul toplantısında mevcut başkan Adem Şimşek güven tazeledi.Yeni dernek binasında gerçekleştirilen genel kurul toplantısında tek aday olarak seçime gidilirken, mevcut başkan Adem Şimşek üyelerin tamamından destek alarak üç yıllığına yeniden başkan seçildi.

Divan Başkanlığını Avukat Meriç Kaptan'nın yaptığı olağan genel kurul toplantısında yönetim kurulu 2011-2013 faaliyet ve denetim kurulu raporları, bilanço, tahmini bütçe üyelerin onayına sunuldu ve kabul edildi.Yapılan açık oylama sonucu Adem Şimşek ve yeni yönetim kurulu üç yıllığına oy birliği ile tekrar seçildi.Gemi Geri Dönüşüm Sanayicileri Derneği Genel Kurulunda yeni oluşan yönetim şu isimlerden oluştu: Adem Şimşek, Cevdet Temurtaş, İsmail Önal, Akın Kandemir, Bülent Gökduman, Ramazan Yiğit Yunus, Emre Yolcu, Asım Özdoğan.

"GEMİSANDER DÜNYADA EN İYİ YERE GELECEK"

Başkan Adem Şimşek genel kurul sonunda yaptığı teşekkür konuşmasında şunları söyledi: "Ekibim ve ben camiamız için dünyanın her yerine gittik. Bu yüzden yorulmadık ve devam ediyoruz. Birlik ve beraberliğimiz ile Gemi Geri Dönüşüm Sanayiciler Derneği sadece Avrupa da değil dünyada en iyi yerlere gelecektir. Bizler bunun temellerini attık. Yeni ekibimizle çalışmaya devam edip daha iyi yerlere geleceğiz. Var olan sıkıntılarımızı çözmek için gerekli çabayı da göstereceğiz. Bize destek veren vermeyen herkese de çok teşekkür ederim"

Genel kurulda, Gemi Geri Dönüşüm Sanayicileri Derneği'ne emeği geçen onursal üyeler Ender Özer, Orhan Işık, İlhan Coşkuner ve Zeki Gökduman'a Başkan Adem şimşek tarafından birer teşekkür plaketi taktim edildi. - İZMİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Adem Şimşek Güven Tazeledi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement