Adıyaman Koordinasyon Toplantısı Yapıldı - Son Dakika
Yerel

Adıyaman Koordinasyon Toplantısı Yapıldı

Adıyaman Koordinasyon Toplantısı Yapıldı

2012 yılı 4.Dönem İl Koordinasyon Kurulu Toplantısı, Adıyaman Valisi Mahmut Demirtaş başkanlığında valilik seminer salonunda gerçekleştirildi.

19.10.2012 17:28

2012 yılı 4. Dönem İl Koordinasyon Kurulu Toplantısı, Adıyaman Valisi Mahmut Demirtaş başkanlığında valilik seminer salonunda gerçekleştirildi.

Vali Mahmut Demirtaş başkanlığında gerçekleştirilen 2012 yılı 4. dönem İl Koordinasyon Kurulu Toplantısı'na; Adıyaman Belediye Başkanı Necip Büyükaslan, Vali Yardımcısı Mehmet Uğur Arslan, Adıyaman Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mustafa Talha Gönüllü, kaymakamlar, belediye başkanları, yatırımcı bölge müdürleri ile kamu kurum ve kuruluşların amirleri katıldı.

Toplantının açılış konuşmasını yapan Vali Mahmut Demirtaş, "Koordinasyon kurulu, ülkemizin planlı kalkınma çabalarının bir aracı olarak her yıl hazırlanan Devlet Yatırım Programı'nın il düzeyinde uygulanması, koordinasyonu ve izlenmesine etkinlik kazandırmak amacıyla düzenleniyor. Valiliğimize gönderilen raporlara göre, ilimizde kuruluşlarımızın 2012 yılı yatırım programlarında merkezi idare ve yerel yönetim kuruluşlarımıza ait irili ufaklı 497 adet iş yer almış, bu işlerin toplam proje bedeli yaklaşık 1 milyar 729,2 milyon TL olmuştur. Bu işler için geçmiş yıllarda 371 milyon TL harcanmış olup, 2012 yılında 476,4 milyon TL ödenek ayrılmış ve dönem sonu itibarıyla 292 milyon TL harcanarak yüzde 61.3'lük nakdi gerçekleşme sağlanmıştır. Bu işlerden 158 tanesi bitirilmiştir. 261 tanesinde çalışmalar devam etmekte, 5 iş tasfiye edilmiş, 73 adet

iş proje, ihale ve sözleşme aşamasındadır" dedi.

Vali Mahmut Demirtaş'ın konuşmasının ardından yatırımcı kurumlar faaliyetlerinden bahsetti. - ADIYAMAN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Adıyaman Koordinasyon Toplantısı Yapıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement