Aerobik Cimnastik Milli Takımı Mersin'de Kampa Girdi - Son Dakika
Yerel

Aerobik Cimnastik Milli Takımı Mersin'de Kampa Girdi

Aerobik Cimnastik Milli Takımı Mersin\'de Kampa Girdi

Aerobik Cimnastik Milli Takımı ve Gelişim Kampı sporcuları Mersin’de kampa girdi.

07.09.2015 11:21

Aerobik Cimnastik Milli Takımı ve Gelişim Kampı sporcuları Mersin'de kampa girdi. 42 kişilik Milli Takım kafilesi Macaristan'da ve Portekiz'de düzenlenecek turnuvalar için Mersin'de çalışmalarına başladı.

Aerobik Cimnastik Milli Takımı ve Gelişim Kampı sporcuları ile antrenörlerden oluşan 42 kişilik Milli Takım kafilesi ekim ayında Macaristan'da düzenlenecek olan Open Cup ve kasım ayında Portekiz'de yapılacak olan Avrupa Şampiyonası hazırlıkları için 31 Ağustos 11 Eylül 2015 tarihleri arasında Mersin Cimnastik Salonu'nda kampa girdi.

Aerobik Cimnastik Mlli Takımı Teknik Kurul Başkanı Özlem Yenigün gözetiminde Milli Takım Antrenörleri Gürkan Er, Elif Yazıcı, Semra Aydiz'in yanı sıra Milli Takım gelişim antrenörleri Cisel Metin, M. Ali Ekin, Hayri Eryürek, Arzu Özgenlik, Gizem Karatepe, Emre Özkan ve 32 sporcu ile birlikte hazırlık çalışlamalarını günde çift idmanla sürdürüyorlar.

Konu ile ilgili bir açıklama yapan Özlem Yenigün, Mersin Cimnastik Salonu'nda çalıştıkları için memnun olduklarını dile getirerek, "Aerobik Cimnastik Mlli Takımı, gelişim takımımız ve antrenörlerimizle birlikte Mersin Cimnastik Salonu'nda 31 Ağustos 11 Eylül tarihleri arasında iyi bir kamp dönemine girdik. Önümüzde iki önemli turnuva var. Bu turnuvalara en iyi şekilde hazırlanarak ülkemize başarılar getirmek için elimizden gelen gayreti göstereceğiz. Kamp dönemi boyunca bizlere yardımcı olan başta Cimnastik Salon Amiri Emel Eray'a ve personeline şimdiden teşekkür ediyorum. Kamp dönemini böylesine güzel bir tesiste yapmaktan ayrıca çok memnunuz" diye konuştu. - MERSİN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Aerobik Cimnastik Milli Takımı Mersin'de Kampa Girdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement