Ahmet Ünal Güven Tazeledi - Son Dakika
Yerel

Ahmet Ünal Güven Tazeledi

Ahmet Ünal Güven Tazeledi

Bilecik’in Bozüyük ilçesinde Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası tarafından 2014 yılı Olağan Genel Kurul toplantısı yapıldı.

25.01.2014 16:00

Bilecik'in Bozüyük ilçesinde Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası tarafından 2014 yılı Olağan Genel Kurul toplantısı yapıldı.

Divan heyetinin oluşturulması ile başlayan kongrede, saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasının ardından Yönetim ve Denetim kurullarının raporlarının okunarak ibrası yapıldı. Daha sonra gelir gider hesaplarının okunarak ibra edildi. Kongrede, yeni dönem tahmini gelir ve gider bütçesinin kabulünün sonrasında seçimlere geçildi.

Kurul toplantısına katılan 84 üyenin tamamının oyunu alarak yeniden göreve gelen Oda Başkanı Ahmet Ünal, odanın menfaatleri doğrultusunda çalışmaya devam edeceklerini söyledi. Ünal, "Bugüne kadar her yaptığımız işte 'Esnafımızı bir adım daha nasıl ileri götürürüz?' düşüncesi ile hareket ettik. Yeni dönemde de aynı kararlılıkla biraz daha tecrübe kazanmış olarak mücadelemize devam edeceğimizi bilmenizi istiyorum. Odamızın menfaatlerini her platformda ön planda tuttuk. Bundan sonrada bu doğrultuda çalışmalarımıza devam edeceğiz. Bizlere bu konuda güven vererek yeniden görev verdiğiniz için hepinize teşekkür ediyorum" dedi.

Ahmet Ünal Başkanlığındaki Yönetim Kurulu, Mustafa Bayrak, Salim Oğuz, Necati Arslan, Nurettin Gök, Ayhan İnci ve Recep Enki'den oluştu. Denetleme Kurulu üyeleri ise Nail Gürel, İsmail Hakkı Yavaş ve Abdullah Erkan oldu.

Kongreye, Bozüyük Belediye Başkan Vekili Fatih Bakıcı, Bozüyük Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı M. Doğan Tunç, Belediye Meclis üyesi Ayhan Ersoy, Bilecik Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Halit Golcan, Bozüyük Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı İbrahim Kayacık, Bozüyük Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Nejdet Kayırmaz ve ilçede faaliyet gösteren çeşitli dernek temsilcileri katıldı. - BİLECİK

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Ahmet Ünal Güven Tazeledi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement