AK Parti Adana Milletvekili Küçükaydın'dan Taziye Ziyaretleri - Son Dakika
Yerel

AK Parti Adana Milletvekili Küçükaydın'dan Taziye Ziyaretleri

AK Parti Adana Milletvekili Küçükaydın\'dan Taziye Ziyaretleri

AK Parti Adana Milletvekili Ali Küçükaydın, Şırnak'ın İdil ilçesinde, Alman Yeşiller Partisi Eşbaşkanı Claudia Roth'a eşlik eden polis aracının tırla çarpışması sonucu şehit olan polislerden Serkan Ağca'nın Kozan'daki ailesi ile vefat eden...

01.04.2013 10:58

AK Parti Adana Milletvekili Ali Küçükaydın, Şırnak'ın İdil ilçesinde, Alman Yeşiller Partisi Eşbaşkanı Claudia Roth'a eşlik eden polis aracının tırla çarpışması sonucu şehit olan polislerden Serkan Ağca'nın Kozan'daki ailesi ile vefat eden Saimbeyli eski belediye Başkanı Mehmet Uyanık'ın ailesine taziye ziyaretinde bulundu.

Küçükaydın, şehit Serkan Ağca'nın Varsaklar Mahallesi Alpagut Sokaktaki taziye evine gelerek baba Sezai Ağca ve diğer aile üyelerine baş sağlığı diledi.

Güvenlik güçlerinin ülkenin huzuru ve güveni için gece, gündüz demeden çalışarak vatanları için canlarını ortaya koyduklarını belirten Küçükaydın

"Şehit Serkan kardeşimiz de başarı ile görev yaparken ülkesi için şehit olan bir kardeşimiz. Allah sabır versin. Elbette acınız çok büyük, inşallah başka böyle üzücü hadiseler yaşamayız" dedi.

Şehit Serkan'ın babası Sezai Ağca ise oğlunu genç yaşta kaybetmenin üzüntüsünü yaşadıklarını dile getirdi.

Milletvekili Küçükaydın, Saimbeyli ilçesinde ise belediye başkanlığı ve AK Parti ilçe başkanlığı görevlerinde bulunan Mehmet Uyanık'ın vefatı dolayısıyla ailesine taziye ziyaretinde bulundu.

Küçükaydın, merhum Uyanık'ın belediye başkanlığı ve ilçe başkanlığı görevlerinde bulunduğu sırada dürüst ve çalışkan kişiliği ile Sambeyli'ye büyük hizmetleri olduğunu ifade ederek, ailesine sabır ve baş sağlığı diledi.

Küçükaydın'ın taziye ziyaretlerine kardeşi Prof. Dr. Mustafa Küçükaydın ile Kozan Belediye Meclis Üyesi Ahmet Arık da katıldı. - ADANA

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel AK Parti Adana Milletvekili Küçükaydın'dan Taziye Ziyaretleri - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement