AK Parti'den Amatör Kulüplere Destek - Son Dakika
Yerel

AK Parti'den Amatör Kulüplere Destek

AK Parti\'den Amatör Kulüplere Destek

AK Parti Eyyübiye İlçe Başkanı Süleyman Elgün, Şanlıurfa 1. Amatör Kümede şampiyonluk mücadelesi veren Kendirspor Kulübü'nü ziyaret etti.

28.11.2013 11:28

Parti İlçe Gençlik Kolları Başkanı Fatih Dörtkardeş, İlçe Başkan Yardımcısı Mustafa Ağar, Mithat Arhan ve bazı ilçe yönetim kurulu üyeleriyle birlikte Yenice Tesislerine giden Süleyman Elgün, gençleri spora teşvik etmek amacıyla yürütülen benzer çalışmalara daima destek vereceklerini söyledi.

Kendirspor Kulüp Başkanı Murat Basyan ve futbolcular tarafından karşılanan AK Parti Eyyübiye İlçe Başkanı Elgün ve beraberindekilere bilgi veren Kendirspor Kulüp Başkanı Basyan ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade etti.

Ziyaret hakkında bilgi veren Başkan Elgün, "Biz gençleri önemsiyoruz. Kendirsporlu gençlerle bir araya geldiğimiz gibi diğer kulüplerimizle de bir araya gelmeye çalışacağız" dedi.

Kendirspor Kulüp Başkanı Murat Basyan ise, "AK Parti Eyyübiye İlçe Başkanı Süleyman Elgün ve şahsında tüm yönetim kurulu üyelerine teşekkür ediyoruz. Bizleri ziyaret ederek sevindirdiler" diye konuştu.
(Kaynak: Gazeteipekyol)

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Yerel AK Parti'den Amatör Kulüplere Destek - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement