AK Parti'li Tunç, Meclis Üyeleri ile Buluştu - Son Dakika
Yerel

AK Parti'li Tunç, Meclis Üyeleri ile Buluştu

AK Parti\'li Tunç, Meclis Üyeleri ile Buluştu

AK Parti Bartın Milletvekili Tunç, Bartın İl Genel Meclisi AK Parti Grubu üyeleri ile Bartın İl Özel İdaresi binasında buluştu.

04.03.2013 14:46  Güncelleme: 14:47

AK Parti Bartın Milletvekili Yılmaz Tunç, Bartın İl Genel Meclisi AK Parti Grubu üyeleri ile Bartın İl Özel İdaresi binasında bir araya geldi.

Yapılan görüşmede, AK Parti Bartın İl Başkanı Yaşar Arslan, İl Genel Meclisi Başkanı Ali Kartal, İl Genel Meclisi Üyelerinden Kenan Dursun, Sefai Dikyurt, Recep Kantarcıoğlu, Uğur Timur, Mehmet Ali Uğur, Ayhan Özçelik, Musa Gürüz, Adnan Aydoğan ve AK Parti Merkez İlçe Başkanı Regaip Bayraktar hazır bulundu.

Düzenlenen toplantıda meclis görüşmeleri ile ilgili olarak fikir alışverişinde bulunuldu. Toplantıda Milletvekili Yılmaz Tunç, Bartın'da devam eden kamu yatırımlarının toplam tutarının 1. 2 milyar lira olduğunu belirtti. Milletvekili Tunç, "Bartın İl Genel Meclisi ve İl Özel İdaresi'nin bu yatırımlarda önemli bir payı vardır. Bartın'ın her alanda gelişmesi için geceli gündüzlü bir çalışma içerisinde oldular. Önümüzdeki yıllarda Bartın'a kazandırdığımız eserlerle Bartın çok daha farklı noktada olacak. Bartın 20 bin öğrencisi ile bir üniversite kenti olacak. Tünelleri duble yolları ile ulaşım imkanları ilçe ve belde bağlantıları mükemmel bir il konumunda olacak. Sanayide, turizmde, tarımda her alanda gelişen bir il olmanın gururunu yaşayacağız. Bu yıl ki eğitim yatırımlarımız içerisinde 11 adet okulumuz var. İl özel idaresi olarak proje çalışmaları bir taraftan devam ederken, diğer taraftan da proje çalışmaları sona erenlerin yapım ihalelerini gerçekleştiriyoruz" dedi. - BARTIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel AK Parti'li Tunç, Meclis Üyeleri ile Buluştu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement