AK Parti Trabzon İl Başkanlığı Seçimlerine Doğru Birlik Mesajı - Son Dakika
Yerel

AK Parti Trabzon İl Başkanlığı Seçimlerine Doğru Birlik Mesajı

AK Parti Trabzon İl Başkanlığı Seçimlerine Doğru Birlik Mesajı

AK Parti Trabzon İl Başkanlığı seçim sürecinde İl Başkan adaylarından Adnan Günnar, Faruk Kanca, Mustafa Yanmış Ankara'ya çağrılmasının ardından büyük bir birleşme sağlandı.

09.05.2012 14:21

AK Parti Trabzon İl Başkanlığı seçim sürecinde İl Başkan adaylarından Adnan Günnar, Faruk Kanca, Mustafa Yanmış Ankara'ya çağrılmasının ardından büyük bir birleşme sağlandı.

Ak Parti İl binasında yapılan basın toplantısında il başkan adayları mevcut il başkanı Adnan Günnar yönetimi altında toplanma kararı aldı.

Toplantıda ilk konuşmayı yapan İl Başkan adaylarından Faruk Kanca, "Genel merkez Sayın Adnan Günnar ile yola devam etme kararı verdi. Sayın başbakanımız sözü bizim için emirdir. Bizde buna uyacağız. Genel merkezimizde genel merkez siyaseti yapıp taban siyasetinde icazetinin alması gerekiyor. Bugün kavga değil beraberlik günüdür" dedi.

Toplantıya katılan Trabzon Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu ise "Trabzon AK Parti 4. Olağan Kongresi'ne doğru giderken Ankara'da görüş alışverişi için bulunduk. Bu çerçevede 7 mayıs pazartesi sayın başbakanımız yurt dışından beni aradı ve bu kongre sürecinde Trabzon'daki tüm teşkilat ve Trabzon halkına teşekkür etti. Başbakanımız mevcut başkanın desteklenmesi gerektiğini belirttiler. Bu konuda hepimizin saygı duyması gerektiğini düşünüyorum. Bu teşkilatın tümünün kucaklanmasında herkesi özverili olmasını belirtti. Bütün teşkilatlar, eski ve yeni başkanlar ve milletvekilleri ile birlikte Trabzon için çalışmaya devam edeceğiz" diye konuştu.

Mevcut İl Başkanı Adnan Günnar ise "Birlik ve beraberliğimizin son derece iyi olduğunu gözlemledik. Bu sadece il başkanlığının başarısı değil tüm teşkilatın başarısıdır. 4. Olağan Kongremizde inşallah Trabzon için hizmette daha iyi bir yönetim şekillenecektir. Bizim Partimizde yarış oluşturmama partimizdeki ana şart istişare ve verilen kurallara saygı duymaktır. Biz her zaman yarışa varız fakat biz istişare içinde verilen karar doğrultusunda da hareket ederiz. Bu birlik ve beraberlik tablosu hiçbir partide yoktur. Biz belediyelerimiz ile birlikte yerel yönetimlerimizden vazgeçmiyoruz" şeklinde konuştu.

AK Parti Trabzon İl Başkan adaylarından Muammer Şahin için sorulan sorulara da cevap veren Adnan Günnar, "Benim yakın bir arkadaşımdır. Ne yapıyorsa da sorumlusu benim. Ben kendisi ile de ayrıca görüşüyorum. O da bizim partimizdendir" şeklinde konuştu. - TRABZON

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel AK Parti Trabzon İl Başkanlığı Seçimlerine Doğru Birlik Mesajı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement