Ak Partili Adnan Öztekin'den İddialı Çıkış - Son Dakika
Yerel

Ak Partili Adnan Öztekin'den İddialı Çıkış

Ak Partili Adnan Öztekin\'den İddialı Çıkış

AK Parti Buca Belediye Başkan Aday Adayı Adnan Öztekin yerel seçim çalışmalarını hızlandırdı.

20.10.2013 10:35

AK Parti Buca Belediye Başkan Aday Adayı Adnan Öztekin yerel seçim çalışmalarını hızlandırdı. Öztekin, Buca ilçesini adeta karış karış gezerek vatandaşların sorun ve isteklerini dinliyor.

Son olarak Kozağaç Mahallesi'nde ev toplantısına katılan Adnan Öztekin burada vatandaşlara hitaben yaptığı konuşmasında yerel seçimlerin önemine vurgu yaptı, "Bu yerel seçim laf üreten ama iş yapmayan zihniyetin İzmir'de ve de Buca'da sandığa gömüleceği bir seçim olacaktır. Bu yerel seçim Bucamızın olduğu gibi tüm İzmirimizin Ak Belediyeciliğe kavuşacağı seçim olacaktır" dedi.

BİLGİ BİKİMİMLE GÖREVE HAZIRIM

Öztekin, göreve hazır olduğunu ifade ederek, "AK Parti'ye gönül vermiş bir siyasetçi olarak çok sevdiğim ilçeme AK Belediyecilik anlayışıyla ilçeme hizmet etmek, ve halkıma da da hizmetkar olmak istiyorum. 60 ayda 120 proje taahhüdümüzle Buca'ya yeni ufuklar açmak için bilgi ve birikimimle büyük sorumluluk olan belediye başkanlığına talibim. Allah'ın izniyle de Bucamıza hak ettiği hizmeti sunmak için Ak Belediyecilikle yeniden tanıştıracağız. 2009 yılından bu yana yanlış ellerde yönetildiğinden dolayı adeta iflas etmiş bir konumda olan belediyeyi laf üreten ama iş yapmayan zihniyetten kurtarıp, yeni bir sinerji yaratarak halkımıza dürüst ve adil hizmet için çalışacağız' dedi.

HALKIMIZ AK BELEDİYECİLİĞİ 4 GÖZLE BEKLİYOR

AK Parti çatısı altında siyaset yapmaktan onur duyduğuna da vurgu yapan Ekonomist Adnan Öztekin, "Doğup büyüdüğüm, tüm ailemin yaşadığı ve benimde yarım asırdan fazladır yaşadığım güzel ilçem Buca'yı dünya kenti yapmak için üyesi olduğum ve çatısı altında siyaset yapmaktan onur duyduğum AK Parti'den belediye başkanlığı adaylığına talibim. Allah nasip ederse ve de en başta Sayın Başbakanımız olmak üzere Genel Merkezimiz ve teşkilatımız bizi bu göreve layık görürse, halkımızla bütünleşerek 2014 Mart ayında yapılacak yerel seçimlerde Buca'da ezici bir farkla tarih yazacağımıza gönülden inanıyorum. Çünkü halkımız bize inanıyor ve güveniyor. Hizmete susamış Buca halkı AK Belediyeciliği dört gözle bekliyor. Bizlerde göreve geldiğimizde şeffaf bir belediyecilik anlayışı ile Bucamızı daha yaşanılabilir bir ilçe yapacağız. İmar, kentsel dönüşüm projelerimiz ile sosyal, kültürel projelerimiz, eğitim destek projelerimiz ve çevre, sağlık projelerimiz başta olmak üzere 60 ayda 120 projemizle hizmette ayrım yapmadan tüm mahalleleriyle Buca'yı fark yaratan bir ilçe yapacağız" ifadelerini kullandı. - İZMİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Ak Partili Adnan Öztekin'den İddialı Çıkış - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement