Akdağ, Seçim Çalışmalarına Hız Verdi - Son Dakika
Yerel

Akdağ, Seçim Çalışmalarına Hız Verdi

Akdağ, Seçim Çalışmalarına Hız Verdi

Bağımsız Türkiye Partisi’nin (BTP) Kilis Belediye Başkanlığı adayı Avukat M. Galip Akdağ, seçim çalışmalarında vatandaşlarla bir araya gelmeye devam ediyor.

14.02.2014 10:45

Bağımsız Türkiye Partisi'nin (BTP) Kilis Belediye Başkanlığı adayı Avukat M. Galip Akdağ, seçim çalışmalarında vatandaşlarla bir araya gelmeye devam ediyor.

Halkın her kesimi ile bir araya gelip, dertlerini dinleme fırsatı yakaladığını ifade eden Avukat Mehmet Galip Akdağ, vatandaşların ve de özellikle gençlerin işsizlikten yana çok dertli olduklarını gördüğünü belirtti.

Belediyenin sadece temizlik ve zabıta işlerinden ibaret olmadığını vurgulayan Akdağ, "Bizim dönemimizde belediye vatandaşlarımız için bir ekmek kapısı olacaktır. Şu an Kilis Belediyesi'nde çalışan işçi sayısının 300 olduğunu kabul edelim. Biz belediyeyi aldığımızda bu sayıyı 3 katına çıkartacağız. 'Peki nasıl çıkartacaksınız' derseniz eğer şöyle yapacağız; şu anda belediyenin taşeron olarak verdiği işlerde hep başka memleketlerden gelen işçiler çalışıyor. Bizim insanımız boş geziyor. Biz birçok işimizi kendi memleketimizin ustası ve işçisi ile yapacağız" dedi.

Belediye bünyesinde kurulacak olan anonim şirketler ve de kurumlar aracılığı ile birçok Kilislinin iş sahibi olacağını belirten Akdağ, "Eski Kilis evlerini Butik Otel yaptığımız zaman burada kendi vatandaşımıza iş vereceğiz. Yabancı bir firmaya al bunu işlet demeyeceğiz. Kilis'e özgü pekmez, zeytin ve üzüm gibi ürünlerimizin işlenip marka halini alması için belediye önderlik edecek. Gün Pekmezi fabrikası kurarak vatandaşımızın üzümünü ucuza satmasının önüne geçecek, gençlerimize iş olanağı sağlayacağız. Yani belediyemiz üreten, çalışan ve para kazanan aynı zamanda kazandıran bir belediye halini alacak" şeklinde konuştu. - KİLİS

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Akdağ, Seçim Çalışmalarına Hız Verdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement