Akdağmadeni Belediye Başkanı Suphi Daştan'a Teşekkür Plaketi - Son Dakika
Yerel

Akdağmadeni Belediye Başkanı Suphi Daştan'a Teşekkür Plaketi

Akdağmadeni Belediye Başkanı Suphi Daştan\'a Teşekkür Plaketi

Yozgat'ın Akdağmadeni İmam Hatip Mezunları ve Mensupları Derneği, Akdağmadeni Belediye Başkanı Suphi Daştan'a teşekkür plaketi verdi.

02.07.2012 18:25

Yozgat'ın Akdağmadeni İmam Hatip Mezunları ve Mensupları Derneği, Akdağmadeni Belediye Başkanı Suphi Daştan'a teşekkür plaketi verdi.

Akdağmadeni İmam Hatip Mezunları ve Mensupları Derneği Başkanı İlhami Ertürk,Başkan Yardımcısı Sabri Aydın ve Sekreter Orhan Vural, Akdağmadeni Belediye Başkanı Suphi Daştan'ı makamında ziyaret ederek, desteklerinden dolayı teşekkür ederek, plaket verdiler. Derneği Başkanı Ertürk, İlçe Belediye Başkanımız Suphi Daştan'ın ilçeye çok büyük hizmetler yaptığını belirterek, "Belediyecilik hizmetlerinin yanında sosyal ve kültürel etkinliklere de ayrıca destek vermektedir. Geçen hafta dernek olarak bir program düzenledik. Bu programda derneğimize maddi manevi destek veren başkanımıza plaket vererek teşekkür etmek istedik" dedi.

Ziyaretlerinden dolayı İmam Hatip Mezunları ve Mensupları Derneği Başkanı İlhami Ertürk ve beraberindekilere teşekkür eden Belediye Başkanı Daştan, "Biz Belediye olarak, İlçemizdeki herkese elimizden geldiği kadar yardım etmeye çalışıyoruz. Biz Belediye olarak herkese eşit davranıyor, herkese eşit hizmet ediyoruz" diye konuştu. - YOZGAT

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Akdağmadeni Belediye Başkanı Suphi Daştan'a Teşekkür Plaketi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement