Akdemir ve Bayar'dan Erdemir'e Ziyaret - Son Dakika
Yerel

Akdemir ve Bayar'dan Erdemir'e Ziyaret

Akdemir ve Bayar\'dan Erdemir\'e Ziyaret

Zonguldak Belediye Başkanı Muharrem Akdemir ve Vergi Dairesi Başkanı Hüseyin Bayar, ERDEMİR Genel Müdürü Oğuz Özgen'i ziyaret etti.

24.05.2012 16:48

Zonguldak Belediye Başkanı Muharrem Akdemir ve Vergi Dairesi Başkanı Hüseyin Bayar, ERDEMİR Genel Müdürü Oğuz Özgen'i ziyaret etti.

Zonguldak Belediye Başkanı Muharrem Akdemir ve beraberindeki heyet Ereğli Demir Çelik Fabrikaları T.A.Ş. (ERDEMİR) Genel Müdürü ve Yönetim Kurulu Üyesi Oğuz Özgen'i makamında ziyaret etti. Samimi bir ortamda gerçekleşen ziyarette Başkan Akdemir, ERDEMİR'in bölge ve ülke ekonomisine olan katkılarına vurgu yaparak, elde ettiği başarıların gurur kaynağı olduğunu söyledi. Genel Müdür Özgen de, Zonguldak Belediye Başkanı Muharrem Akdemir ve çalışma arkadaşlarına ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederek çalışmalarında başarılar diledi.

ERDEMİR'in 2011 vergilendirme dönemi Kurumlar Vergisi sıralamasında Türkiye genelinde 17. ve Zonguldak genelinde 1. olması münasebetiyle; Zonguldak Vergi Dairesi Başkanı Hüseyin Bayar, Grup Müdürü Ömer Kabahor, Kdz. Ereğli Vergi Dairesi Müdürü Ergun Gülmez ve Gelir Uzmanı Ertuğ Ak, Genel Müdür Oğuz Özgen'i ziyaret etti. ERDEMİR Mali İşler Genel Müdür Yardımcısı Nezih Tunalıtosunoğlu, Muhasebe Müdürü Coşkun Özbakır ve Bilanço Analisti Murat Kayıkcı'nın da hazır bulunduğu ziyarette; Zonguldak Vergi Dairesi Başkanı Hüseyin Bayar, Özgen'i tebrik ederek ERDEMİR'in başarılarının devamı temennisinde bulundu.

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Akdemir ve Bayar'dan Erdemir'e Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement