Akdeniz Okulları da 'Atatürk'ü Andı - Son Dakika
Yerel

Akdeniz Okulları da 'Atatürk'ü Andı

Akdeniz Okulları da \'Atatürk\'ü Andı

Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk, ölümünün 74.yılında Özel Akdeniz Okulları'nda da anıldı.

10.11.2012 14:31

Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk, ölümünün 74. yılında Özel Akdeniz Okulları'nda da anıldı. Düzenlenen anma töreninde Atatürk'e olan özlem dile getirildi, 'Atatürk' konulu sergide de Ulu Önder'in tüm yönleri ortaya konuldu.

Akdeniz Okulları'nda düzenlenen ve yoğun ilgi gösterilen anma töreninde saat 09.05'i gösterdiğinde bir dakikalık saygı duruşunda bulunuldu, ardından da İstiklal Marşı büyük bir coşku ile söylendi. Burada günün anlam ve önemini belirten bir konuşmayı Özel Akdeniz Okulları Edebiyat Öğretmeni Mehmet Ali Bölükbaşı yaptı.

Ataürk'ü bir kez daha öğrencilerine anlatan Mehmet Ali Bölükbaşı, "Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün aramızdan ayrılışının 74. yıldönümü. Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusunu özlemle ve minnetle anıyoruz" ifadesini kullandı. Konuşmaların ardından tören sona erdi.

Törenin ardından da öğretmenler Elvan Özkan ve İzlem Yener rehberliğinde öğrenciler tarafından hazırlanan 'Atatürk' konulu resim sergisinin açılışı da gerçekleştirildi. Söz konusu sergide Mustafa Kemal Atatürk'ün tüm yönleri ortaya konuldu. - ADANA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Akdeniz Okulları da 'Atatürk'ü Andı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement