Akhisar Belediyespor Kalecisi Emrah'tan Malatyaspor'a Mesaj Var - Son Dakika
Yerel

Akhisar Belediyespor Kalecisi Emrah'tan Malatyaspor'a Mesaj Var

Akhisar Belediyespor Kalecisi Emrah\'tan Malatyaspor\'a Mesaj Var

Malatyaspor alt yapısında yetişen, Süper Lig takımı Akhisar Belediyespor’un başarılı kalecisi Emrah Tuncel yaptığı açıklamada Yeni Malatyaspor’un PTT 1.Lig’e çıkmasına çok sevindiğini söyledi.

14.06.2015 11:13

Malatyaspor alt yapısında yetişen, Süper Lig takımı Akhisar Belediyespor'un başarılı kalecisi Emrah Tuncel yaptığı açıklamada Yeni Malatyaspor'un PTT 1.Lig'e çıkmasına çok sevindiğini söyledi.

TÜRFAD Malatya Şubesinin açılışı için geldiği Malatya'da İHA muhabirinin sorularını yanıtlayan Akhisar Belediyespor kalecisi Emrah Tuncel, Malatyaspor ve Akhisar'dan hocası olan Hamza Hamzaoğlu'nun kendinde çok özel bir yerinin olduğunu kaydetti.

Açılışı yapılan TÜRFAD'ın Malatya futboluna hayırlar getirmesini temenni eden Tuncel, "TÜRFAD'ın açılışı için Malatya'dayım. Umarım yeni derneğimiz Malatya'mıza hayırlar getirir" diye konuştu.

Malatyaspor ve Akhisar'da hocalığını yapan Hamza Hamzaoğlu ile hala görüştüğünü ve genç teknik adamın özel bir kişilik olduğunu belirten Tuncel, "Galatasaray hocasını buldu bana göre. Hamza hoca hem kişilik olarak hem de teknik adam bilgisiyle çok farklı birisi. Gerçekten özel bir kişilik. Ben başarılı olacağına inanıyorum. Zaten ilk senesinde takımı şampiyon yaptı. Kendisiyle hala görüşüyoruz. Hocamın ben de ayrı bir yeri vardır" dedi.

Emrah Tuncel, Yeni Malatyaspor'un PTT 1.Lig'e çıkmasının kendisini oldukça mutlu ettiğini ifade ederek, sarı-kırmızılı takımı Süper Lig'de görmek istediğini kaydetti.

Yeni Malatyaspor'un PTT 1.Lig'e çıkmasının mutluluk verici olduğunu belirten Emrah, "Yeni Malatyaspor, renklerine gönül verenleri sonunda mutlu etmesini bildi. Malatyaspor'un hak ettiği yer aslında Süper Lig. İnşallah en kısa sürede oraya da yükselecek. Şampiyonlukta emeği geçen herkesi kutluyorum" ifadelerini kullandı. - MALATYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Akhisar Belediyespor Kalecisi Emrah'tan Malatyaspor'a Mesaj Var - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement