Aksaray Devlet Hastanesi'ne Yeni Hekimler Atandı - Son Dakika
Yerel

Aksaray Devlet Hastanesi'ne Yeni Hekimler Atandı

Aksaray Devlet Hastanesi\'ne Yeni Hekimler Atandı

Sağlık Bakanlığı'nca son atama kararnamesi ile Aksaray Devlet Hastanesi'nden istifa ve tayinlerle boşalan uzman ve pratisyen hekim kadrolarına yeni atamalar yapıldı.
Eylül, Ekim ve Kasım ayları içerisinde Aksaray Devlet Hastanesi'ne, Fizik...

12.11.2013 17:19

Sağlık Bakanlığı'nca son atama kararnamesi ile Aksaray Devlet Hastanesi'nden istifa ve tayinlerle boşalan uzman ve pratisyen hekim kadrolarına yeni atamalar yapıldı.

Eylül, Ekim ve Kasım ayları içerisinde Aksaray Devlet Hastanesi'ne, Fizik Tedavi, Göz Hastalıkları, İntaniye ve Psikiyatri uzmanı atanırken, Acil Servislere de 10 tane pratisyen hekim ataması yapıldı. İstifa ve tayinle boşalan İntaniye (Enfeksiyon Hastalıkları) Uzmanlığına Uz. Dr. Ayla Ersoy Kılınç, Göz Hastalıkları Uzmanlığına Ankara Ulucanlar Göz Hastanesinden Op. Dr. Ahmet Huy, Psikiyatri Uzmanlığına Hacettepe Üniversitesi Tıp Fakültesinden Uz. Dr. Mehmet Mert Koryürek ile Fizik Tedavi Uzmanlığına Uz. Dr. Semiha Ülkü Gül atandılar. Öte yandan, Gülağaç Devlet Hastanesi Başhekimliği yapmakta olan Uz. Dr. Serap Mutlu, hastanedeki başhekimlik görevinden ayrılarak Şammas Vehbi Ekecik Çocuk Hastalıkları Kliniğindeki görevine dönerek hasta kabulüne başladı. Eylül, Ekim ve Kasım dönemlerinde Aksaray Devlet Hastanesi Acil Servislerine Pratisyen hekim olarak, Gizem Karaoğlan, Miyase Didem Çekiç, Figen Bezci, Gizem Koçakgöl, Merve Koç, Zekiye Gözde Kara, Murat Özcan, Umut Suadiye, Fatih Aktoz ve Gökçe Duranoğlu atandılar. - AKSARAY

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Aksaray Devlet Hastanesi'ne Yeni Hekimler Atandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement