AKÜ İlahiyat Fakültesi Mezunları Bir Araya Geldi - Son Dakika
Yerel

AKÜ İlahiyat Fakültesi Mezunları Bir Araya Geldi

AKÜ İlahiyat Fakültesi Mezunları Bir Araya Geldi

Afyon Kocatepe Üniversitesi İlahiyat Fakültesi mezunları Afyonkarahisar Belediyesi Sosyal Tesisleri'nde bir araya geldi.

28.11.2013 13:54  Güncelleme: 13:55

Afyon Kocatepe Üniversitesi (AKÜ) İlahiyat Fakültesi mezunları Afyonkarahisar Belediyesi Sosyal Tesisleri'nde bir araya geldi

Afyonkarahisar İl Müftülüğü tarafından Öğretmenler Günü dolayısıyla düzenlenen ve Belediye Başkanı Burhanettin Çoban'ın ev sahipliğinde gerçekleşen etkinlik, Kur'an-ı Kerim tilaveti ile başladı. Daha sonra bir konuşma yapan ve Afyonkarahisar'da dini eğitim veren hocaların böyle bir toplantıda bir arada bulunmasından büyük memnuniyet duyduğunu ifade eden Başkan Çoban, "Görev yapan veya görevinden emekli olmuş ancak hala yüreği hizmet aşkıyla çırpınan öğretmenlerimizin Öğretmenler Günü'nü bir kez daha kutluyorum" dedi.

Afyonkarahisar İl Müftüsü Burhan İşliyen ise konuşmasında, düzenledikleri organizasyona ev sahipliğinden dolayı Afyonkarahisar Belediyesi'ne teşekkür etti. Birlikte hareket etmenin önemine vurgu yapan İşliyen, "Bizler müftülükte, minberde, kürsüde, mihrapta, sizler, okullarda, idareci olan arkadaşlarımız idarede, hep birlikte Rabbimizin rızasını kazanmaya çaba gösteriyoruz. Dualarımızı ve gönüllerimizi birleştirmeye ihtiyacımız var. Beraber hareket edilebilirse toplanacak meyvenin çok daha verimli olacağı kanaatindeyiz. Din eğitiminde bulunan arkadaşlarımızla bir araya gelerek bir metot birliği, ilke birliği sağlamaya gayret ediyoruz" dedi.

Milli Eğitim Müdürü Metin Yalçın ve İslami İlimler Dekanı Remzi Kaya da birer konuşma yaparak toplantının önemine vurgu yaparak, birlik ve beraberliğin önemine dikkat çektiler.

Programda Belediye Başkanı Burhanettin Çoban tarafından toplantıya katılan din görevlilerine 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla çeşitli hediyeler verildi.

Toplantıya, Afyonkarahisar Belediye Başkanı Burhanettin Çoban, AK Parti İl Başkanı Mehmet Zeybek, Afyonkarahisar İl Müftüsü Burhan İşliyen, Milli Eğitim Müdürü Metin Yalçın, Afyon Kocatepe Üniversitesi İslami İlimler Fakültesi Kurucu Dekanı Prof. Dr. Remzi Kaya, İmam Hatip Lisesi öğretmenleri, din kültürü ve ahlak bilgisi öğretmenleri ve müezzinler katıldı. - AFYONKARAHİSAR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel AKÜ İlahiyat Fakültesi Mezunları Bir Araya Geldi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement