Akyazı Kaymakamı Ballı'dan İnsan Hakları Derneğine Ziyaret - Son Dakika
Yerel

Akyazı Kaymakamı Ballı'dan İnsan Hakları Derneğine Ziyaret

Akyazı Kaymakamı Ballı\'dan İnsan Hakları Derneğine Ziyaret

Akyazı Kaymakamı Kamuran Mustafa Ballı, Akyazı İnsan Hakları derneğine iade-i ziyarette bulundu.

10.10.2013 15:54

Akyazı Kaymakamı Kamuran Mustafa Ballı, Akyazı İnsan Hakları derneğine iade-i ziyarette bulundu.

Akyazı Kaymakamı Kamuran Mustafa Ballı, Akyazı'ya atandığında kendisini ziyarete gelen Akyazı İnsan Hakları Derneği Başkanı Süleyman Gül ve Akyazı İnsan Hakları Derneği Başkan yardımcısı Ethem Acar ile Dernek Sekreteri İrfan Kardeş'e ayrıca derneğin de faaliyetlerinin yürütüldüğü Akyazı Belediyesi Basın Halkla ilişkiler Müdürlüğünde iade-i ziyarette bulundu.

Kaymakam Ballı derneğin Akyazı'daki bundan önceki faaliyetleri ve programları ile ilgili de bilgiler aldı. Akyazı Kaymakamı olarak vatandaşlara hizmet noktasında Akyazı İnsan Hakları derneğinden ileriye yönelik beklentilerini ve isteklerini Başkan Süleyman Gül'e ileten Kaymakam Ballı, Akyazı İnsan Hakları derneği ile de sürekli olarak karşılıklı iletişim halinde bulunacaklarını dile getirdi.

Kaymakam Ballı, "Akyazı'da bu önemli görevi yürüten Akyazı İnsan Hakları dernek Başkanı Süleyman Gül'e, Ethem Acar ve İrfan Kardeş'e bundan önceki çalışmalarından dolayı teşekkür ediyor, bundan sonraki çalışmalarında da başarılar diliyorum. Akyazı'da insan odaklı çalışmalarda hep birlikte el ele vererek çalışacağız" dedi. - SAKARYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Akyazı Kaymakamı Ballı'dan İnsan Hakları Derneğine Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement