Alaca Kaymakamı Yazgan ve Başkan Eyvaz'dan Engelliler Derneği'ne Ziyaret - Son Dakika
Yerel

Alaca Kaymakamı Yazgan ve Başkan Eyvaz'dan Engelliler Derneği'ne Ziyaret

Alaca Kaymakamı Yazgan ve Başkan Eyvaz\'dan Engelliler Derneği\'ne Ziyaret

10-16 Mayıs Engelliler Haftası kapsamında Çorum'un Alaca Kaymakamı Ayhan Yazgan ve Belediye Başkanı Muhammet Esat Eyvaz, Engelliler Derneği'ni ziyaret etti.

09.05.2012 19:10

10-16 Mayıs Engelliler Haftası kapsamında Çorum'un Alaca Kaymakamı Ayhan Yazgan ve Belediye Başkanı Muhammet Esat Eyvaz, Engelliler Derneği'ni ziyaret etti.

Ziyarette Engelliler Derneği Başkanı Ahmet Görür ile bir süre görüşen Yazgan ve Eyvaz, hafta boyunca yapılacak çalışmalar hakkında görüş alışverişinde bulundular.

Alaca Engelliler Derneği Başkanı Ahmet Görür, dernek olarak yaptıkları çalışmalar sonun da ilçede tekerli sandalye ihtiyacı olan engelli birey kalmadığını açıkladı.

Derneklerinin hiçbir zaman halkına yük olmadığını belirten Görür, son dönemde yaptıkları okul ziyaretleriyle de derneklerinin daha iyi tanınmasını sağladıklarını kaydetti.

İlçede kamu görevlileri arasında bir kampanya başlattıklarını bildiren Görür, "Memur arkadaşlarımızdan maaşlarını aldıkları bankalara otomatik ödeme talimatı vererek derneğimize cüzi bir miktarda destek vermelerini istiyoruz. Bunu bize yardım olarak değil, buradaki iyilik hareketine ortak olmalarını sağlamak bekliyoruz" dedi.

Görür, Kaymakam Yazgan ve Başkan Eyvaz'ın her zaman yanlarında olduklarını belirterek, teşekkür etti.

Ziyaret sonunda dernek başkanı Ahmet Görür, kaymakam Ayhan Yazgan'a engellilerle çekindiği fotoğrafı hediye etti. - ÇORUM

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Alaca Kaymakamı Yazgan ve Başkan Eyvaz'dan Engelliler Derneği'ne Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement