Alanya'da Doktorlar İş Bıraktı - Son Dakika
Yerel

Alanya'da Doktorlar İş Bıraktı

Alanya\'da Doktorlar İş Bıraktı

Antalya'nın Alanya ilçesinde doktorlar, Gaziantep'te Dr.

19.04.2012 12:24

Antalya'nın Alanya ilçesinde doktorlar, Gaziantep'te Dr. Ersin Arslan'ın bıçaklı saldırı sonucu öldürülmesini protesto ederek iş bıraktı.

Yurdun dört bir yanında yapılan protestolar devam ederken, Alanya Devlet Hastanesi'nde görevli doktorlar da yarım gün iş bıraktı. Alanya Devlet Hastanesi poliklinikler önünde toplanan doktorlar adına Tabip Odası Alanya Temsilcisi Ortopedi ve Travmatoloji Uzmanı Dr. İbrahim Halil Yalçın bir açıklama yaptı.

Yalçın, "Önceki gün Gaziantep'te gencecik bir meslektaşımız Doktor Ersin Arslan, bıçaklı saldırı sonucu yaşamını kaybetti. Hastanelerde performans uygulaması çalışma barışını yok eden, bizi giderek daha fazla çalışmaya ve dolayısı ile daha fazla hata yapmaya zorlayan bir uygulamadır. Bu sistemin hayata geçmesini engelleyemeyen biz hekim ve sağlık çalışanları da bu cinayete ortağız" dedi.

Gaziantep Avukat Cengiz Gökçek Devlet Hastanesi'nde görevli Dr. Ersin Arslan, servisteki odasında 17 yaşındaki bir hasta yakınının bıçaklı saldırısına uğramış, hastanedeki müdahalelere rağmen kurtarılamamıştı. - ANTALYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Alanya'da Doktorlar İş Bıraktı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement