Alanya'da İş Garantili İstihdam Fuarı - Son Dakika
Yerel

Alanya'da İş Garantili İstihdam Fuarı

Alanya\'da İş Garantili İstihdam Fuarı

Akdeniz Üniversitesi (AÜ) Alanya İşletme Fakültesi tarafından 4.Geleneksel İstihdam Fuarı'ı düzenlendi.

29.03.2012 16:58

Akdeniz Üniversitesi (AÜ) Alanya İşletme Fakültesi tarafından 4. Geleneksel İstihdam Fuarı'ı düzenlendi.

Öğrencilerine iş garantisi veren AÜ Alanya İşletme Fakültesi tarafından düzenlenen 4. Geleneksel İstihdam Fuarı'nda çoğunluğu otel olan 55 işletme stant açtı. AÜ'ye bağlı İşletme Fakültesi, Mühendislik Fakültesi, Eğitim Fakültesi ile Alanya Ticaret ve Sanayi Odası (ALTSO) Meslek Yüksekokulu'ndan yaklaşık 3 bin öğrencisi işletmelere iş başvurusunda bulundu. İşletmelerin iş başvuru formlarını dolduran öğrencilere yiyecek ve içecek ikramları da yapıldı.

AÜ Alanya İşletme Fakültesi Dekanı Prof. Dr. İbrahim Güngör, Alanya'da bulunan fakülte ve meslek yüksek okulu öğrencilerine iş garantisi verdiklerini söyledi. Alanya'da öğrenciler için büyük bir iş potansiyeli olduğunu belirten Güngör, "Bugüne kadar istihdam fuarlarında iş başvurusu yapıp, iş bulamayan hiç bir öğrenci ile karşılaşmadım. İlçedeki otellerin en büyük sorunu ise kalifiye eleman bulmak. Fakülte olarak bunu karşılıyoruz" dedi.

ALTSO Başkanı Kerim Aydoğan ise, "Bu yıl ALTSO Meslek Yüksek Okulu'nda ilk 3 dereceye giren öğrencilere iş sözü veriyorum. Eğitime verdiğimiz önem artarak devam edecek. Alanya'da hem fakülte, hem de öğrenci sayımızı artıracağız. Şu anda fakültelerde yaklaşık 3 bin olan öğrenci sayısını birkaç yıl içinde 20 bine çıkarmayı hedefliyoruz" diye konuştu.

AÜ Alanya İşletme Fakültesi Dekanı Prof. Dr. İbrahim Güngör tarafından fuarın düzenlenmesinde emeği geçenlere teşekkür belgesi verildi. - ANTALYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Alanya'da İş Garantili İstihdam Fuarı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement