Aliağalı Koleksiyoner Hicri Tuncalı Defnedildi - Son Dakika
Yerel

Aliağalı Koleksiyoner Hicri Tuncalı Defnedildi

Aliağalı Koleksiyoner Hicri Tuncalı Defnedildi

İzmir’in Aliağa ilçesinde, Dünya’nın çeşitli noktalarından getirdiği eserlerle koleksiyon evi açan ve geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybeden koleksiyoner ve iş adamı Hicri Tuncalı son yolculuğuna uğurlandı.

22.11.2016 15:10

İzmir'in Aliağa ilçesinde, Dünya'nın çeşitli noktalarından getirdiği eserlerle koleksiyon evi açan ve geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybeden koleksiyoner ve iş adamı Hicri Tuncalı son yolculuğuna uğurlandı.

Aliağa ilçesinde sevilen tanınmış koleksiyoner Hicri Tuncalı, geçirdiği kalp krizi sonucu yaşamını yitirmişti. 75 yaşında iki çocuk babası olan Tuncalı için, ilçedeki Merkez Camiinde cenaze töreni düzenlendi. Törende Hicri Tuncalı'nın yakınları ve sevenleri cami avlusunu doldurdu. Koleksiyoner Tuncalı, kılınan cenaze namazının ardından ilçe mezarlığına defnedildi.

Törene, Aliağa Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Ali Özkurt, CHP İlçe Başkanı Özcan Durmaz ve birçok sivil toplum örgütü, ailesi, sevenleri ve arkadaşları katıldı.

Hayatını kaybeden koleksiyoner ve iş adamı Hicri Tuncalı, Dünyanın dört bir yanından topladığı binlerce ürünle tanınmıştı. - İZMİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Aliağalı Koleksiyoner Hicri Tuncalı Defnedildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement