Altınşehir Spor Kulübünden Sıra Gecesi - Son Dakika
Yerel

Altınşehir Spor Kulübünden Sıra Gecesi

Altınşehir Spor Kulübünden Sıra Gecesi

Gümüşhane Altınşehir Gençlik Spor Kulübü, yeni taşındığı dernek merkezini sıra gecesi ile tanıttı.

03.03.2013 17:09

Gümüşhane Altınşehir Gençlik Spor Kulübü, yeni taşındığı dernek merkezini sıra gecesi ile tanıttı.

Zafer Meydanında bulunan dernek binasında düzenlenen sıra gecesine Gümüşhane Valisi Dr. Yusuf Mayda, Belediye Başkanı Mustafa Canlı, İl Emniyet Müdür Vekili Mustafa Soyaslan, Sağlık Müdürü Dr. Emre Boşnak, Gümüşhane Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı İsmail Akçay, AK Parti İl Başkanı Ercan Çimen, Sağlık Yardımlaşma, Dayanışma ve Biriktirme Sandığı (SAYDES)

Gümüşhane temsilcisi Hasan Ateş ve dernek üyeleri katıldı.

Programda misafirlere yöresel yiyeceklerden patates, lor peyniri ve lahana turşusu ikram edilirken, mahalli sanatçılar Halil Soydaş ve Yusuf Yıldırım'ın seslendirdiği türkülere bütün konuklar eşlik etti.

Dernek Başkanı Engin Çelik'in de şiir okuduğu programda sıra gecesinin yaz aylarına kadar yeni dernek binasında devam edeceğini söyledi. Çelik, programın sonunda Vali Mayda'ya Gümüşhane'ya yapmış olduğu hizmetler ve sivil toplum örgütlerine olan ilgisi nedeniyle teşekkür plaketi verildi.

Vali Mayda ise sivil toplum örgütlerini önemsediklerini, gerçekleştirdiği faaliyetlere fırsat buldukça katıldığını belirterek, "Sizin başarılarınızla seviniyoruz. Esas teşekkürü biz ediyoruz size, başarılarınızın devamını diliyoruz." dedi. - GÜMÜŞHANE

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Altınşehir Spor Kulübünden Sıra Gecesi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement