Amasya Emniyet Müdürü 2013'ü Değerlendirdi - Son Dakika
Yerel

Amasya Emniyet Müdürü 2013'ü Değerlendirdi

Amasya Emniyet Müdürü 2013\'ü Değerlendirdi

Amasya Emniyet Müdürü Cemil Bayazıt, “Amasya Emniyet Müdürlüğü olarak, yüklendiğimiz görevin önem ve ciddiyetinin farkında olarak 2013 yılı içerisinde uygulamaya koyduğumuz projelerimiz ve aldığımız güvenlik tedbirleriyle hep daha huzurlu bir Amasya için çalıştık” dedi.

28.12.2013 12:19

Amasya Emniyet Müdürü Cemil Bayazıt, "Amasya Emniyet Müdürlüğü olarak, yüklendiğimiz görevin önem ve ciddiyetinin farkında olarak 2013 yılı içerisinde uygulamaya koyduğumuz projelerimiz ve aldığımız güvenlik tedbirleriyle hep daha huzurlu bir Amasya için çalıştık" dedi.

Yılbaşının huzur içerisinde geçmesi amacıyla asayiş ve trafik tedbirlerinin en üst seviyede alındığını belirten Cemil Bayazıt, "Alınan tüm tedbirler çerçevesinde vatandaşlarımız gerek yılbaşı öncesi alışverişleri sırasında, gerekse yılbaşı gecesinde karşılaştıkları asayiş ve trafikle ilgili her türlü talep ve sorunlarını 155 Polis İmdat hattı aracılığı ile bildirmeleri halinde kendilerine gereken yardım yapılacaktır" diye konuştu.

Sürücülerden kazalara sebebiyet vermemeleri için trafik kurallarına titizlikle uymalarını beklediklerini anlatan Bayazıt, "Özellikle alkollü iken araç kullanılmaması, alkolsüz başka bir sürücü veya ticari araçların kullanılması sizlerin ve başkalarının can güvenliği açısından hayati önem taşımaktadır. Bu vesileyle; halkımızın huzur ve güvenliği için 24 saat kesintisiz her an görevi başında cansiperane çalışan personelim adına, başta saygıdeğer Amasyalılar olmak üzere, ilimizde görev yapan tüm kamu personelinin, özel sektör ve çalışanlarının, basın mensuplarının yeni yılını en içten dileklerimle kutlar, 2014 yılının, sorunlarımızın tümüyle çözüldüğü, huzur ve güven ortamının yerleştiği, birlik, beraberlik ve hoşgörünün daha da güçleneceği bir yıl olması temennisiyle sağlık, mutluluk ve esenlik dolu günler diler, saygılar sunarım" şeklinde konuştu.

Bayazıt, Amasya polisinin 2014 yılında da çalışmalarına demokratik hukuk devleti anlayışı içerisinde huzur ve güveni sürekli kılmak için daha da artırıp devam ettireceğini kaydetti. - AMASYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Amasya Emniyet Müdürü 2013'ü Değerlendirdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement