Antalya Hobi Festivali'yle Renklendi - Son Dakika
Yerel

Antalya Hobi Festivali'yle Renklendi

Antalya Hobi Festivali\'yle Renklendi

Antalya Büyükşehir Belediyesi tarafından bu yıl üçüncüsü düzenlen Hobi Günleri, Minicity'de vatandaşlara eğlenceli iki gün yaşattı.

10.11.2013 14:13

Antalya Büyükşehir Belediyesi tarafından bu yıl üçüncüsü düzenlen Hobi Günleri, Minicity'de vatandaşlara eğlenceli iki gün yaşattı. Devam eden Heykel Sempozyumu ile bütünleşen etkinlik renkli görüntülere sahne oldu.

Antalya Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanlığı tarafından Minicity etkinlik alanında düzenlenen 3'üncü Hobi Günleri Antalyalılara eğlenceli iki gün yaşattı.

Etkinliğin açılışında konuşan Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Cemal Öcal, kültürel etkinlikleri kentin her noktasına yaydıklarını belirterek, "Hızına yetişemediğimiz kültürel etkinler Antalya gibi bir kente yakışıyor" dedi.

Festivalin açılışında konser veren Yaşam Akademisi Ritim Gurubu etkinliğe renk kattı. Engeli sanatla aşan gençler davetlilerden büyük alkış aldı.

KENDİ HÜNERLERİNİ SERGİLEDİLER

Antalya'da farklı alanlarda tanınmış hobi kulüplerin yer aldığı festival çeşitli etkinliklere sahne oldu. Minicity etkinlik alanında devam eden Heykel Sempozyumu ile bütünleşen 3'üncü Hobi Festivali'nde, vatandaşlar da kendi hünerlerini sergileme imkanı buldu.

Çeşitli gösteri ve yarışmaların düzenlendiği festivalde çocukların performansları etkinliğe farklı bir boyut getirdi. Öte yandan amatör müzik grupları da festival süresince davetlilere müzik dinletisi sundu. - ANTALYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Antalya Hobi Festivali'yle Renklendi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement