Arazi Kavgasında Ölen Çift Toprağa Verildi - Son Dakika
Yerel

Arazi Kavgasında Ölen Çift Toprağa Verildi

Arazi Kavgasında Ölen Çift Toprağa Verildi

Zonguldak'ın Gökçebey İlçesi'nde, arazi anlaşmazlığı nedeniyle mahkemelik oldukları komşuları Ahmet Bozkaya tarafından av tüfeği ile vurularak öldürülen Gülizar ve İrfan Soytürk çifti, gözyaşları içinde toprağa verildi.

01.08.2011 14:47

Zonguldak'ın Gökçebey İlçesi'nde, arazi anlaşmazlığı nedeniyle mahkemelik oldukları komşuları 55 yaşındaki Ahmet Bozkaya tarafından av tüfeği ile vurularak öldürülen 58 yaşındaki Gülizar ve 55 yaşındaki İrfan Soytürk çifti, gözyaşları içinde toprağa verildi.

Veyisoğlu Mahallesi'nde oturan İrfan Soytürk, komşusu Ahmet Bozkaya ile evlerinin arasındaki yarım dönümlük arazide bir süre önce yapılan kadastro çalışması sonucu belirlenen sınır konusunda anlaşmazlık yaşadı ve mahkemelik oldu.

Gülizar ve İrfan Soytürk çifti, önceki akşam evinin önünden geçtikleri Ahmet Bozkaya ile arazinin sınırı konusunda tartışmaya başladı. Ahmet Bozkaya, tartışma sırasında evden aldığı av tüfeği ile Soytürk çiftine ateş etti.

5 çocuk sahibi Gülizar ve İrfan Soytürk, 12 boş kovanın bulunduğu olay yerinde öldü. Gelen polis ekibi tarafından gözaltına alınan 2 çocuk babası Ahmet Bozkaya ise dün çıkarıldığı nöbetçi mahkemece tutuklandı.

Cinayetin ardından Ankara Adli Tıp Kurumu'na gönderilen Gülizar ve İrfan Soytürk'ün cesetleri, yapılan otopsiden sonra bu sabah ilçeye getirildi. Öğlen Gökçebey Devlet Hastanesi morgundan alınan cenazeler, cenaze namazı için Merkez İstasyon Camii'ne götürüldü.

Cenaze namazına Gökçebey Belediye Başkanı CHP'li Zeki Kılıçarslan ile birlikte Soytürk çiftinin çocukları, diğer yakınları ve vatandaşlar katıldı.

Cenazeler, öğle namazının ardından kılınan namazdan sonra Veyisoğlu Mezarlığı'nda gözyaşları arasında toprağa verildi. - Zonguldak/ Gökçebey

Kaynak: DHA

Son Dakika Yerel Arazi Kavgasında Ölen Çift Toprağa Verildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement