Arnavutluk Büyükelçisi'nden Selçuk'a Ziyaret - Son Dakika
Yerel

Arnavutluk Büyükelçisi'nden Selçuk'a Ziyaret

Arnavutluk Büyükelçisi\'nden Selçuk\'a Ziyaret

Arnavutluk’un Ankara Büyükelçisi Genci Muçaj, Selçuk Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hakkı Gökbel’i ziyaret etti.

12.12.2013 18:19

Arnavutluk'un Ankara Büyükelçisi Genci Muçaj, Selçuk Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hakkı Gökbel'i ziyaret etti.

Ziyarete Arnavutluk Büyükelçiliği Müsteşarı Samiri Kurti, Selçuk Üniversitesi Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Hasan Kürşat Güleş ve Prof. Dr. Mehmet Musa Özcan da katıldı. Rektör Prof. Dr. Hakkı Gökbel, "Ülkeler arası ilişkilerin en kalıcısı eğitimle, üniversitelerle olur. Bu nedenle Arnavutluk ile ilişkilerimizi artırmak ve işbirliği yapmak istiyoruz. Sayın Büyükelçinin bu noktadaki yönlendirmeleri, yol haritası bizim için çok önemli. Arnavutluk'taki üniversitelere kapımız her zaman açık, yöneticilerini üniversitemizde ağırlamaktan memnuniyet duyarız" dedi.

Selçuk Üniversitesi ile olan ilişkilere önem verdiklerini söyleyen Büyükelçi Genci Muçaj da, "Türkiye ile ilişkilerimizi pek çok noktada geliştirdik. Eğitim konusunda da geliştirmemiz çok önemli. Selçuk Üniversitesi de önemli ilişkiler kurduğumuz kurumlardan bir tanesi. Çok popüler ve saygı değer bir üniversite konumunda. Bu yüzden öğrencilerimizi Türkiye'deki üniversitelere gönderirken araştırıp doğru olduğundan emin olduğumuz kurumlara gönderiyoruz. Selçuk Üniversitesi de bu noktada kesinlikle öncelikli tercih etiğimiz üniversitelerden biri" şeklinde konuştu.

Büyükelçi Genci Muçaj, Selçuk Üniversitesi'nde düzenlenen 'Arnavutluk Devleti'nin 101. Bağımsızlık Yılı ve Bayrak Günü' etkinliğine de katıldı. Etkinlikte Büyükelçi Muçaj, Selçuk Üniversitesi bünyesinde eğitim gören Arnavut öğrencilerle bir araya geldi. - KONYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Arnavutluk Büyükelçisi'nden Selçuk'a Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement