Asgd 10. Olağan Genel Kurulu - Son Dakika
Yerel

Asgd 10. Olağan Genel Kurulu

Asgd 10. Olağan Genel Kurulu

Anadolu Spor Gazetecileri Derneği (ASGD) Kayseri Şubesi 10. Olağan Genel Kurulu yapıldı.

10.04.2014 17:52

Anadolu Spor Gazetecileri Derneği (ASGD) Kayseri Şubesi 10. Olağan Genel Kurulu yapıldı.

Gazeteciler Cemiyeti Toplantı Salonu'nda gerçekleştirilen genel kurula 5 dönemdir başkanlık görevini yürüten Ahmet Şan'ın yerine, tek liste ve oy çoğunluğu ile Yavuz Navruz, yeni başkan olarak seçildi.

Yapılan genel kurul sonrası yönetim kurulu asil üyeler, yedek üyeler, denetim kurulu asil üyeler, yedek üyeler, büyük kongre delegeleri ve onur kurulu üyeleri belirlendi.

5 dönemdir Anadolu Spor Gazetecileri Derneği Kayseri Şubesi Yönetim Kurulu Başkanlığını yapan Ahmet Şan, yaptığı konuşmada bayrağı daha ileriye taşıyacak isimler ile yola devam edileceğini ifade ederek, görev süresi boyunca kendisine ve derneğe destek veren herkese teşekkür etti.

Tek liste ve oy çoğunluğu ile yeni başkan seçilen Yavuz Navruz, bu görevi kendisine layık gören herkese teşekkür ederek, "Mesleğe ilk başladığımda gerçekten çok zor günler geçirdim. 2000 yılından bu yana dernek üyesi olmadığım halde aktif halde faaliyetlerin içinde yer aldım. Mesleğin sıkıntıları belli. Hepsini çok iyi biliyoruz. Kayseri'deki problemleri çok iyi biliyorum" dedi.

Genel Kurul, yönetim kurulu ve denetim kurulu faaliyet raporlarının okunmasının ardından kongre toplu fotoğraf çekimi ile sonlandırıldı.

10. Olağan Genel Kurulu'nun ardından oluşan yeni liste, Yönetim Kurulu asil üyelerine, Yavuz Navruz, Fatih Kaymaz, Mustafa Gürbüz, Celal Kösedağ, Ramazan Karakuş, Yedek Üyeler ise Murat Turp, Demet Öztürk, Saim Yıldız, Kenan Burhan ve Mehmet Taş olarak belirlendi. - Kayseri

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Asgd 10. Olağan Genel Kurulu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement