Atatürkçü Düşünce Derneği (Add) Genel Merkez Yönetim Kurulu Üyesi ve Batı Karadeniz Bölge Sorumlusu... - Son Dakika
Yerel

Atatürkçü Düşünce Derneği (Add) Genel Merkez Yönetim Kurulu Üyesi ve Batı Karadeniz Bölge Sorumlusu...

Atatürkçü Düşünce Derneği (Add) Genel Merkez Yönetim Kurulu Üyesi ve Batı Karadeniz Bölge Sorumlusu...

Atatürkçü Düşünce Derneği (ADD) Genel Merkez Yönetim Kurulu Üyesi ve Batı Karadeniz Bölge Sorumlusu Dr.

20.05.2013 14:18

Atatürkçü Düşünce Derneği (ADD) Genel Merkez Yönetim Kurulu Üyesi ve Batı Karadeniz Bölge Sorumlusu Dr. Zuhal Özen Manoğlu, yeni Anayasa'nın Türkiye'nin ulus kimliğini yok etmeyi amaçladığını ileri sürdü.

Atatürkçü Düşünce Derneği (ADD) Kastamonu Şubesi olağan genel kurul toplantısını gerçekleştirdi. Muhasebeciler Odası Toplantı Salonu'nda düzenlenen kongreye ADD Genel Merkez Yönetim Kurulu Üyesi Batı Karadeniz Bölge Sorumlusu Dr. Zuhal Özen Manoğlu, CHP Kastamonu İl Başkanı Salih Karasalihoğlu, CHP Kastamonu Merkez İlçe Başkanı Muzaffer Bıyıklı, Kastamonu Üniversitesi eski Rektörü Prof. Dr. Bahri Gökçebay ile dernek üyeleri katıldı.

Türkiye'nin ulus devlet kimliğinin yok edilmeye çalışıldığını öne süren ADD Genel Merkez Yönetim Kurulu Üyesi Batı Karadeniz Bölge Sorumlusu Dr. Zuhal Özen Manoğlu, hükümeti eleştirdi. Manoğlu, "Levhalardan Türkiye Cumhuriyeti ibaresi kaldırılmaya başlanmıştır. AK Parti'ye dur diyecek ordu dağıtılmıştır. AK Parti'nin terörle mücadele etme dediği askerler, vatanseverler cezaevlerine atılmıştır. Tarım ve hayvancılıkla uğraşan vatandaşlarımıza "sen tarım ve hayvancılık yapma. Biz sana para vereceğiz" denilerek tarım ve hayvancılığın önüne taş konulmuştur. Medya sindirilmiş, birçok fabrika satılmış, peşkeş çekilmiştir. Çözüm süreci adı altında yapılanlar ortadadır. Evlatlarımızı şehit eden bebek katili serbest kalırsa hiç şaşırmamak gerekir. Biz Atatürkçülere özellikle bu dönemde büyük görev düşmektedir. AK Parti anayasasının meclisten geçmemesi gerekmektedir. Geçerse halkımızın referandumda bu anayasaya hayır demesi gerekmektedir. Bu anayasa Türkiye'nin ulus kimliğinin yok edilmesini amaçlamaktadır. Önümüzdeki üç ay çok önemlidir. Bu süreçte vatanını seven herkesin üzerine düşeni yapması AKP'nin emellerini vatandaşlarımıza en iyi şekilde anlatması gerekir. Aksi halde elimizde bir vatan kalmayacaktır. Atamıza, Türkiye Cumhuriyeti'ne sahip çıkalım" dedi.

Konuşmaların ardından yapılan seçimlerde ADD Kastamonu Şubesi'nin yeni yönetim kuruluna İbrahim Tozan, Hüseyin Karakaş, Seher Çeltikçi, Erdoğan Gündoğdu, Emine Demir, Ahmet Benderlioğlu ve Zafer Berber seçildi. Delegeliklere ise Hüseyin Karakaş, Erdoğan Gündoğdu ve Emine Demir getirildi.

Yeni yönetim kurulunun önümüzdeki günlere toplanıp görev bölümü yapacağı ve Sebahat Dernek'ten boşalan başkanlık görevine kimin getirileceğinin bu toplantıda belirleneceği açıklandı. - KASTAMONU

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Atatürkçü Düşünce Derneği (Add) Genel Merkez Yönetim Kurulu Üyesi ve Batı Karadeniz Bölge Sorumlusu... - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement