Aydın'da 2. Geleneksel Sağlık Futbol Turnuvası Başladı - Son Dakika
Yerel

Aydın'da 2. Geleneksel Sağlık Futbol Turnuvası Başladı

Aydın\'da 2. Geleneksel Sağlık Futbol Turnuvası Başladı

Aydın’da ilki geçen yıl gerçekleştirilen ‘Sağlık Futbol Turnuvası’nın ikincisi de bu yıl start aldı.

08.05.2014 09:54

Aydın'da ilki geçen yıl gerçekleştirilen 'Sağlık Futbol Turnuvası'nın ikincisi de bu yıl start aldı.

2 Mayıs Cuma günü saat 14: 30'da Halk Sağlığı Müdürlüğü Toplantı Salonunda fikstür ve grup kuralarında 16 takım yer aldı ve kura sonunda A,B,C ve D Grubu olmak üzere 4 ayrı grup oluştu. 6 Mayıs Salı günü saat 17.30'da yapılan kokteyl sonrasında saat 18.30'da ADÜ ve Doğu 112 takımları arasında yapılan ilk müsabaka ile başladı. Sağlık Müdürü Uzm.Dr. Kasım Çetin ve Halk Sağlığı Müdürü Dr. Şenol Okur'un başlama vuruşuyla start alan turnuva, Halk Sağlığı Müdürlüğü bahçesinde yer alan çim sahada yapıldı.

Turnuvada İlk gol Doğu 112 takımından gelirken ADÜ takımı maçı 1 kişi eksik oynamasına rağmen mücadeleyi maç sonuna kadar bırakmadı. Maç Doğu 112 6-4 kazanırken ADÜ eksik oynadığı maçı 2 farkla kaybetti. Günün ikinci maçında ise saat 20.00'de Karacasu İlçe Hastanesi ile Özel Aydın Göz Hastanesi karşılaştı. Karşılıklı ataklarla geçen maçta, Özel Aydın Göz Hastanesi, Karacasu İlçe Hastanesini 8-2 gibi farklı bir skorla geçmeyi başardı.

"AMAÇ HUZURLU VE VERİMLİ İŞ ORTAMI OLUŞTURMAK"

Turnuvayla, sağlık çalışanları arasında sosyal bir ortam oluşturmayı hedeflediklerini belirten Aydın Halk Sağlılığı Müdürü Şenol Okur, "Sağlık çalışanlar arasındaki ilişkileri güçlendirmek, birlik ve beraberliklerini sağlayarak huzurlu ve verimli iş ortamları oluşturmak, tüm çalışanların kaynaşması için ortak platformda buluşmaları sağlamak ve kurumlar arası koordinasyon ve işbirliğini artırmak amaçlanmıştır. Bu kapsamda Sağlık Müdürlüğü, Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliği, ADÜ, Tabip Odası ve özel hastanelerin de katılımları ile gerçekleşecek futbol turnuvasının saha içinde fair play ruhuna uygun kıyasıya bir mücadele, saha dışında ise uzun yıllar sürecek dostluklara bırakması hedeflenmiştir" dedi. - AYDIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Aydın'da 2. Geleneksel Sağlık Futbol Turnuvası Başladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement