Aydın'da Hayırseverler ile Protokol Buluştu - Son Dakika
Yerel

Aydın'da Hayırseverler ile Protokol Buluştu

Aydın\'da Hayırseverler ile Protokol Buluştu

2013 yılı Aydın İli Toplam Kalite Yönetimi, kurum kategorisinde il birincisi olan Çakırbeyli Köyü Ortaokulu hayırseverleriyle buluşturdu.

03.06.2013 09:58  Güncelleme: 10:02

2013 yılı Aydın İli Toplam Kalite Yönetimi, kurum kategorisinde il birincisi olan Çakırbeyli Köyü Ortaokulu hayırseverleriyle buluşma etkinliği düzenledi.

Hayırseverlerin yanı sıra protokol üyelerinin de yoğun ilgi gösterdiği etkinlikte Köy Muhtarı Mehmet Demir ve Okul Müdürü Murat Demirci katkı sağlayan kişi ve kurum ve kuruluşlara teşekkür etti.

Çakırbeyli Köyü'nde bulunan Begonvil Kafe'de düzenlenen etkinliğe okula katkı sunan hayırseverlerin yanı sıra Koçarlı Kaymakamı Mehmet Sülün, Yenipazar Kaymakamı Hakan Özarslan, İl Özel İdare Genel Sekreteri Halil İbrahim Aktemur, İl Milli Eğitim Müdürü Pervin Töre, Kültür ve Turizm Müdürü Nuri Aktaka, Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürü Zeynel Akın, Koçarlı Belediye Başkanı Cengiz Şen, Koçarlı İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Esen, Yenipazar İlçe Milli Eğitim Müdürü Nurettin Çırağıloğlu, Şube Müdürü Turan Akın, okul müdürleri, Çakırbeyli Muhtarı Mehmet Demir, Bahçeşehir Koleji yetkilileri, muhtarlar ve okul öğretmenleri katıldı.

Özel bir okulun katkıları ile bu yıl 2.'si düzenlenen hayırseverlerle buluşma programında Çakırbeyli ortaokuluna katkı sunan tüm hayırseverlere teşekkür edildi. Eğitimin öneminden söz ederek bu bilinçle okullarına yardım eden herkese müteşekkir olduklarını belirten Çakırbeyli Köyü Muhtarı Mehmet Demir, "Siz değerli hayırseverlerimizin katkıları ile okulumuz bir köy okulu değil özel bir kolej gibi hizmet vermeye başladı. Bize desteklerini esirgemeyen herkese köyümüz ve yarınımızın teminatı çocuklarımız adına sonsuz teşekkür ediyoruz. Yılda bir defa da olsa bu tür bir etkinlikle okulumuza katkı sunan kişi ve kurumların temsilcileri ile protokol ve okul öğretmenlerini bir araya getirmek için bu programı düzenledik. Davetimize icabet gösteren herkese teşekkür ediyorum" dedi.

Okulun faaliyetlerinden ve elde edilen başarılardan söz eden Okul Müdürü Murat Demirci de aynı zamanda beyaz bayrak sahibi okulun hayırsever vatandaşların katkıları ile bir köy okulu değil özel kolej gibi eğitim hizmeti verdiğini belirterek katkı sağlayan herkese teşekkür etti.

(İK)

03.06.2013 09: 48: 52

TSI

NNNN - AYDIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Aydın'da Hayırseverler ile Protokol Buluştu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement