Aydın'dan Kısa Kısa - Son Dakika
Yerel

Aydın'dan Kısa Kısa

Aydın\'dan Kısa Kısa

Çine Milli Eğitim Müdürlüğü görevine, Çine Anadolu İmam Hatip Lisesi Müdürü Ahmet Bakırcı getirildi.

30.04.2014 12:49

Çine Milli Eğitim Müdürlüğü görevine, Çine Anadolu İmam Hatip Lisesi Müdürü Ahmet Bakırcı getirildi.

Çine milli Eğitim Müdürlüğü görevini yürüten Mümtaz Avcı'nın, Aydın Milli Eğitim Müdürlüğü emrine atanmasıyla boşalan ilçe milli eğitim müdürlüne, Çine Anadolu İmam Hatip Lisesi Müdürü Ahmet Bakırcı atandı.

Avcı, görevini düzenlenen törenle Bakırcı'ya teslim etti.

Didim Belediye Başkanı Atabay, inşaat sektörü temsilcileriyle buluştu

Didim Belediye Başkanı Deniz Atabay, Aytaç-Nurullah Kocabıyık Kültür Merkezi'nde düzenlenen toplantıyla inşaat sektörü temsilcileriyle bir araya geldi.

Belediye başkan yardımcıları Ercan Atasoy ve Salih Bankoğlu, belediye meclisi üyesi Hasan Yavuz ile İmar ve Şehircilik İşleri Müdürü Seda Yüksel'in de hazır bulunduğu toplantıda, Didim'deki müteahhitlik hizmetleri ve imar hareketleri ele alındı.

Atabay, toplantıda yaptığı konuşmada, müteahhitlik ve inşaat sektörünün çalışmalarında, bugüne kadar yaşanan bazı olumsuzlukları olumluya çevirme anlamında bir takım hazırlıklar yaptıklarını ifade ederek, burada tek önemli kıstaslarının bir turizm beldesi olan ilçede sektörün kurallara uyması olduğunu belirtti.

Didim'de işlerin düzen çerçevesinde yürüyeceğini ve aksiliğe kesinlikle taviz verilmeyeceğini dile getiren Atabay, "İstanbul'da çok sayıda inşaat yaptım. Sistemin nasıl yürüdüğünü çok iyi biliyorum, çekilen sıkıntıları da iyi biliyorum. Biz burada görev yaptığımız süreç içerisinde herkese eşit, adil ve kurallara uygun bir şekilde kanunun bizlere verdiği yetkileri aşmadan, dürüstçe, eşitlik ilkesi çerçevesinde çalışmalarımızı yürüteceğiz" dedi

Atabay, turizm sezonuna girilecek olması nedeniyle 15 Mayıs-15 Ekim tarihleri arasında ilçede uygulanacak inşaat yasağı hakkında da bilgiler verdi. - Aydın

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Aydın'dan Kısa Kısa - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement