Aydın Ticaret Borsası Ziyaretlerine Devam Ediyor - Son Dakika
Yerel

Aydın Ticaret Borsası Ziyaretlerine Devam Ediyor

Aydın Ticaret Borsası Ziyaretlerine Devam Ediyor

Aydın Sanayi Odası'nı ziyaret eden Aydın Ticaret Borsası'nın yeni yönetimi, Aydın Ziraat Odası ve Aydın Genç İş Adamları Derneği üyelerini ağırladı.

05.06.2013 10:29

Aydın Sanayi Odası'nı ziyaret eden Aydın Ticaret Borsası'nın yeni yönetimi, Aydın Ziraat Odası ve Aydın Genç İş Adamları Derneği üyelerini ağırladı.

Gerçekleşen ziyaretlere Meclis Başkanı A. Bahri Erdel, Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Bosnalı, Meclis Başkan Yrd. Kazım Günaydın, Yönetim Kurulu Başkan Yrd. Fevzi Çondur, Yönetim Kurulu Üyelerinden Cengiz Ülgen,

Yakup Er ve Abdülkadir Yıldız, Meclis Üyelerinden Rıza Uyar, Ahmet Şenel ve Erkan Aslan katıldı. Aydın Sanayi Odası'na yapılan ziyarette karşılıklı bilgi alış-verişinde bulunan üyeler yeni görevlerinde birlik ve beraberlik mesajı vererek, hayırlı olması temennisinde bulunarak ziyareti sonlandırdı.

AYDIN ZİRAAT ODASI'NDAN AYDIN TİCARET BORSASI'NA ZİYARET

Aydın Ziraat Odası'nın Aydın Ticaret Borsasına gerçekleştirdiği ziyarette Ziraat Odası Başkanı

Rıza Posacı, Yönetim Kurulu Üyelerinden Suat Uğurlu ve Mustafa Altınok

katıldılar. Ziraat Odası Başkanı Rıza Posacı;

Aydın Ticaret Borsası ile güzel çalışmalarımız gerçekleşti. En son İlimizde 1. Gıda Tarım ve Hayvancılık Fuarını gerçekleştirerek, büyük bir eksikliği giderdik, yeni dönemde görevlerinin hayırlı olması dileklerinde bulundular. Yapılan ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getiren Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Bosnalı; Ziraat Odası ile birlikte güzel projelere imza atmak istediklerini belirterek, ziyaretlerinden dolayı teşekkürlerini ifade etti.

AYDIN GENÇ İŞADAMLARI DERNEĞİ'NDEN AYDIN TİCARET BORSASINA ZİYARET

Aydın Genç İş Adamları Derneği Başkanı Ufuk Devrim, Yönetim Kurulu Üyelerinden Nuri Ağaçcı, Ufuk Dursun,

Gökhan Pehlivan ve Hüseyin Demirel katıldılar. Aydın Genç İşadamları Derneği Başkanı Ufuk Devrim ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Aydın Ticaret Borsası'nın yeni dönemde de başarılı çalışmalarının devam etmesi temennisinde bulunarak,

yeni dönemde birlikte ortak çalışmaların yürütülmesi konusunda bilgi alış - verişinde bulundular. Yönetim Kurulu Adnan Bosnalı yapılan ziyaret ile ilimiz Genç İşadamlarının Derneğinin yaptığı ziyaret için teşekkürlerini sunarak, üyelerimiz ve ilimiz için çalışmak öncelikli hedefimiz ve bu konuda ortak projelere imza atılarak, birlik ve beraberlik içerisinde çalışılması gerektiğini vurguladı.

AYDIN TİCARET BORSASINDAN "BİZDE VARIZ" KAMPANYASINA DESTEK

İncirliova Çok Programlı Lisesi Öğretmenleri ve öğrencileri tarafından Aydın Ticaret Borsası'na yapılan ziyarette okul ve projenin tanıtımı yapıldı. Acarlar beldesinde yaşayan öğrencilerin sosyal yaşama entegresinin sağlanması, tarihimiz hakkında bilgi sahibi olmaları amacıyla gerçekleştirilen projeye Aydın Ticaret Borsası tarafından destek sağlandı.

Yapılan ziyarette Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Bosnalı Aydın Ticaret Borsası hakkında bilgiler vererek, ziyarete katılan öğrencilerden birinin Ticarette en önemli unsur nedir sorusuna, Adnan Bosnalı, "Ticari hayatta kesinlikle en önemli unsur dürüstlüktür" diyerek, öğrencilerimizin sosyal, kişisel gelişmelerini sağlamak, özgüven duygusunu geliştirmek, Acarlar halkının

beldemizin

tanıtılmasına katkı sağlamak olan projenin

yürütücülerini kutlayarak, başarılarının devamını diledi. Ziyaret sonrasında Okul idareci, öğretmenleri ve öğrencileri tarafından Aydın Ticaret Borsası Meclis Başkanı A. Bahri Erdel ve Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Bosnalı'ya desteklerinden dolayı plaket takdim edilerek, ziyaret sonlandırıldı. - AYDIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Aydın Ticaret Borsası Ziyaretlerine Devam Ediyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement