Azizli Suya Kavuştu - Son Dakika
Yerel

Azizli Suya Kavuştu

Azizli Suya Kavuştu

Bir süre önce Çelemli ve Akpınar mahallelerinde ASKİ’nin gerçekleştirdiği sondaj çalışmasıyla, kırsaldaki yerleşim birimlerinin su sorununu çözmeye başlayan Adana Büyükşehir Belediyesi, bu kez Ceyhan’a 15 kilometre uzaklıktaki Azizli Mahallesi’nde (Azizli Köyü) su sorununa son verdi.

06.07.2014 10:53

Bir süre önce Çelemli ve Akpınar mahallelerinde ASKİ'nin gerçekleştirdiği sondaj çalışmasıyla, kırsaldaki yerleşim birimlerinin su sorununu çözmeye başlayan Adana Büyükşehir Belediyesi, bu kez Ceyhan'a 15 kilometre uzaklıktaki Azizli Mahallesi'nde (Azizli Köyü) su sorununa son verdi.

ASKİ'nin çalışması sonucu 116 metreden, saniyede 25 litrenin üzerinde yoğunlukta çıkarılan su, bölge halkının yıllardır yaşadığı su sorununu noktaladı.

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, ASKİ'nin sondaj çalışmasının ardından, su çıkarılması anını Azizli sakinleriyle paylaşmak üzere bölgeye gitti. Başkan Hüseyin Sözlü, Adanalılara hizmet için göreve talip olduklarını ve Büyükşehir Yasası'nın ardından artan sorumluluklarının bilinciyle, kentin her noktasındaki eksikleri gidermek için yoğun şekilde çalışmaya devam edeceklerini söyledi. Başkan Sözlü, "Azizli'ye hayırlı olsun. Çevre mahallelerin de yararlanacağı bir su kaynağı bu. Arkadaşlarımı tebrik ediyorum, ASKİ Genel Müdürlüğü'ne teşekkür ediyorum. Köylerimize hayırlı olsun" dedi.

Başkan Hüseyin Sözlü, su çıkarılan noktada ve Azizli Mahallesi'nde bölge sakinleriyle bir araya gelerek sohbet etti. - ADANA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Azizli Suya Kavuştu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement