Bakır: "Bu Halk Dersinizi Verecek" - Son Dakika
Yerel

Bakır: "Bu Halk Dersinizi Verecek"

Bakır: "Bu Halk Dersinizi Verecek"

Cumhuriyet Halk Partisi Adıyaman Belediye Başkan Adayı Zeynal Bakır, Adıyaman’ı yaşanmaz hale getirenlerin konuşmaya hakkı olmadığını söyledi.

18.03.2014 17:20

Cumhuriyet Halk Partisi Adıyaman Belediye Başkan Adayı Zeynal Bakır, Adıyaman'ı yaşanmaz hale getirenlerin konuşmaya hakkı olmadığını söyledi.

CHP Adıyaman Belediye Başkan adayı Zeynal Bakır, iktidar partisinin belediyesini eleştirerek, Adıyaman'ın devasa sorunlarının olduğunu kaydetti. Adıyaman'ın 11 yıldan beri sorunlarının çözülmediğini kaydeden Zeynal Bakır, "11 yılda neden çözmediniz yada neden çözülmemesinin hesabını sormadınız? Bugün kalkıp mazeret üretmenin anlamı yok. Çıkın bu insanlara biz bu işi beceremedik deyin buda bir erdemdir. AK Parti adayı Hüsrev Kutlu 'Şanlıurfa gibi olacağız' diyor. Şimdiye kadar niye yapmadınız? 10 yıl milletvekiliydin niye hizmet gelmediğini söylemedin? Bu milletin 10 yılını çaldığınız; yetmiyormuş gibi çıkmış bir 5 yıl daha istiyorsunuz. Biz, bu milletin bu defa 30 Martta sandığa giderek dersinizi vereceğinden şüphemiz yok. 30 Mart'ta halkımız sandığa gidecek ve hür iradesini sandığa yansıtacak. Zaten 12 gününüz kaldı. İnsanlarımız artık sizin yerel yönetimlerden gitmenizi sabırsızlıkla bekliyor. 30 Mart akşamı sizleri büyük bir hüsran bekliyor. Ama iktidar hırsı gözlerinizi öyle bir bürümüş ki hiçbir şeyi göremiyorsunuz. Ama bu millet gözünüzün perdesini 30 Mart'ta kaldıracak. Halkın belediyesini halkla buluşturacağız" dedi. - ADIYAMAN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Bakır: 'Bu Halk Dersinizi Verecek' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement