Bakır'dan Adıyamanlılar Vakfına Ziyaret - Son Dakika
Yerel

Bakır'dan Adıyamanlılar Vakfına Ziyaret

Bakır\'dan Adıyamanlılar Vakfına Ziyaret

Cumhuriyet Halk Partisi Adıyaman Belediye Başkan Adayı Zeynal Bakır, merkezi İstanbul’da bulunan Adıyamanlılar Vakfı Adıyaman Şubesi’ni ziyaret etti.

24.03.2014 14:15

Cumhuriyet Halk Partisi Adıyaman Belediye Başkan Adayı Zeynal Bakır, merkezi İstanbul'da bulunan Adıyamanlılar Vakfı Adıyaman Şubesi'ni ziyaret etti.

Vakıf binasında Şube Genel Sekreteri Muhammed Yetkin ve Yönetim Kurulu Üyeleri tarafından karşılanan Zeynal Bakır, Adıyamanlılar Vakfının Adıyaman Şubesi'nde bulunmaktan memnuniyet duyduğunu ifade etti.

Bakır, "Adıyamanlılar Vakfı Adıyaman'ın sorunları ve tanıtımı konusunda çok büyük çabalar harcamaktadır. Özellikle üniversite öğrencilerimize verdiği burs destekleri takdire şayandır. Adıyaman'ın sorunlarının çözümü noktasında kim bir adım atarsa o bizim baş tacımızdır. Projelerimiz noktasında gösterdiğiniz ilgi ve alaka nedeniyle çok teşekkür ediyorum. 30 Mart'tan sonra da siz değerli vakıf üyesi arkadaşlarla bir araya gelmeye devam edeceğiz. Bizim belediyecilik anlayışımızda halkımızın fikir ve düşünceleri bizim için çok önemli hele sizin gibi vakıf ve derneklerin görüşleri çok daha önemli. Yeter ki önceliğimiz Adıyaman ve Adıyaman insanı olsun. Hem aday adaylığı süreci hem de Başkanlığımız döneminde sizin gibi genç ve dinamik birikimi olan arkadaşlarımızdan faydalanıyoruz; faydalanmaya devam edeceğiz. Gençlerimize yönelik çok ciddi projelerimiz var. İnşallah belediye başkanlığına seçildiğimizde bunu Adıyamanlı hemşerilerimiz görecek" dedi

Adıyamanlılar Vakfı Adıyaman Şubesi Genel Sekreteri Muhammed Yetkin ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, "Bizi Ziyaret etmenizden memnuniyet duyduk Adıyamanlılar Vakfının Adıyaman şubesi olarak bütün Aday arkadaşlarımıza aynı mesafede duruyoruz. Önemli olan Adıyaman ve Adıyamanlının daha huzurlu ve rahat etmesi" dedi. - ADIYAMAN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Bakır'dan Adıyamanlılar Vakfına Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement