Bakır: "Hizmet Etmemize 24 Saat Yetmeyecek" - Son Dakika
Yerel

Bakır: "Hizmet Etmemize 24 Saat Yetmeyecek"

Bakır: "Hizmet Etmemize 24 Saat Yetmeyecek"

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Adıyaman Belediye Başkanı Zeynal Bakır, 30 Mart’ta yapılacak seçim öncesi coşkunun her geçen gün arttığını söyledi.

21.02.2014 18:00

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Adıyaman Belediye Başkanı Zeynal Bakır, 30 Mart'ta yapılacak seçim öncesi coşkunun her geçen gün arttığını söyledi.

Bakır, CHP Seçim irtibat bürosunda yaptığı konuşmada; "Bu gösterdiğiniz coşkuya sevgiye yürek dayanmaz. Önemli olan İnsanların gönlüne girebilmektir çok şükür Halkımızın gönlüne girmişiz bunu artık hiçbir güç çıkaramaz. 7 den 70'e kadar herkesin gönlünde taht kurmuşsak bu iş büyük ölçüde başarılmıştır. Belediye Meclis üyesi listemiz ortaya çıktığında insanlarımız bizlere 'listeniz ne kadar dengeli olmuş, ne kadar dengeli olmuş' diyorlar. Listemizde tüm Adıyaman var, biz yola çıkarken dedik ki, biz Adıyaman'ın Belediye Başkanı olacağız. Sizin için, tüm Adıyaman için 24 saat bile belki çalışmaya yetmeyecek. Hiç kimse korkuyla terbiye edilemez. Demokrasi var, özgürlük var, hür irade var. Hiç kimse tereddüt etmesin korku imparatorluğu 30 Martta bitecek" dedi.

Adıyaman için çok önemli olan bir projeden bahsetmek istediğini ifade eden CHP Adayı Bakır, " Türkiye'de yeri tam olarak bilinen 2 sahabeden biri olan Sahabe Safvan Bin Muattal Hazretlerinin türbesinin Adıyaman'da bulunması bizleri gururlandırıyor. Ancak, milyonların geleceği hesabı yapılan bu inanç turizminde 30 Mart'tan sonra halkımız bize bu ulvi görevi verirse Belediye olarak üzerimize ne düşerse memnuniyetle yapacağız. Bunun için çok yönlü çalışmalarımız ve projelerimiz var. Halkımız içinde bulunduğu bu kötü durumu hak etmiyor. Sahabeye, Menzile yada Nemrut'a gelen vatandaşlarımızın gönül rahatlığıyla kalacağı alışveriş yapacağı marka yerler açacağız yada Adıyamanlı hemşerilerimizin açması için destek vereceğiz. Tüm Türkiye'ye damga vuracak İnanç Turizmini ve Kültür Turizmini destekleyeceğiz çünkü Adıyaman'ın buna çok ihtiyacı var" diye konuştu.

CHP Adıyaman İl Başkanı Bilal Doğan ise, yaptığı konuşmada coşkuyu ve kalabalığı gördükçe büyük bir gurur ve mutluluk yaşadığını belirterek; "Adıyaman halkı artık 30 Martta halkın adayını belediye başkanı olarak Zeynal Bakır'ı görmek istiyor. O zaman hep beraber 30 Mart'ta halkın adayını belediye başkanı yapmak için çok çalışarak Belediye Başkanı yapacağız" şeklinde konuştu. - ADIYAMAN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Bakır: 'Hizmet Etmemize 24 Saat Yetmeyecek' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement