Balkan Türkleri İftarda Buluştu - Son Dakika
Yerel

Balkan Türkleri İftarda Buluştu

Balkan Türkleri İftarda Buluştu

Adana Balkan Türkleri Yardımlaşma ve Kültür Derneği, Çukurova Üniversitesi Kayıkhanesinde iftar yemeği verdi.

16.07.2014 11:57

Adana Balkan Türkleri Yardımlaşma ve Kültür Derneği, Çukurova Üniversitesi Kayıkhanesinde iftar yemeği verdi.

İftar yemeğine Adana il Müftüsü Arif Gökce, Defterdar Metin Otak, TÜİK Müdür Yardımcısı Lütfi Doğan, Dernekler İl Müdürü Recep Kurtoğlu, Büyükşehir Belediyesi İçme Suyu Daire Başkanı Teoman Yılmaz, Büyükşehir Belediyesi Bilgi İşlem Daire Başkanı Mükremin Duygun, Çukurova Üniversitesi Su Ürünleri Fakültesi Temel Bilimler Bölümünden Doç. Dr. Tuncay Kuleli, Adana Balkan Türkleri Yardımlaşma ve Kültür Derneği Başkanı Oktay Ulaşan ve dernek yöneticileri Ali Balkan, Aziz Sağıroğlu, Mehmet Alper, Erdal Harman, H.Basri Kocaman ile eşleri katıldı.

Okunan ezan ile davetliler iftarını açtı yemeklerini yediler. Yemeğin ardından Adana İl Müftüsü Arif Gökce yemek duası yaptı.

Okunan duanın ardından konuklarına bir konuşma yapan, Adana Balkan Türkleri Yardımlaşma ve Kültür Derneği Başkanı Oktay Ulaşan, "Böyle bir günde bizleri yalnız bırakmayıp iftar davetimize katılıp bizleri onurlandırdığınız için sizlere çok teşekkür ederim" dedi.

İftar sonrası Adana Balkan Türkleri Yardımlaşma ve Kültür Derneği adına Başkan Oktay Ulaşan davetlilere, halk arasında göçmen ekmeği olarak bilinen macir somunu verdi. - ADANA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Balkan Türkleri İftarda Buluştu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement