Başkan Bakıcı'nın Bursa Çıkartması - Son Dakika
Yerel

Başkan Bakıcı'nın Bursa Çıkartması

Başkan Bakıcı\'nın Bursa Çıkartması

Bozüyük Belediye Başkanı Fatih Bakıcı İnegöl Belediye Başkanı Alinur Aktaş’ı, Bursa Tarihi Kentler Birlik Başkan Danışmanı Ahmet Erdönmez ve Bursa Büyükşehir Belediyesi Kültür Daire Başkanı Aziz Elbas’ı ziyaret etti.

22.01.2016 17:24

Bozüyük Belediye Başkanı Fatih Bakıcı İnegöl Belediye Başkanı Alinur Aktaş'ı, Bursa Tarihi Kentler Birlik Başkan Danışmanı Ahmet Erdönmez ve Bursa Büyükşehir Belediyesi Kültür Daire Başkanı Aziz Elbas'ı ziyaret etti.

Bozüyük Belediye Başkanı Fatih Bakıcı yaptığı Bursa gezisi kapsamında ilk olarak İnegöl Belediye Başkanı Alinur Aktaş ile görüştü. Bozüyük'te kurulum çalışmaları devam eden Bozüyük Belediyesi Şehir Müzesi ve Arşivi çalışmaları kapsamında yapılan görüşmede karşılıklı fikir alışverişinde bulunuldu. AK Parti Belediye Meclis üyesi Arkeolog Veysel Kılıç öncülüğünde çalışmaları süren Şehir Müzesinin şekillenmesi sırasında yapılan bu görüşmelerin ve istişarelerin önemi vurgulandı.

Yapılan görüşmenin ardından Başkan Bakıcı ve beraberindekiler Bursa'ya geçerek, burada bursa Tarihi Kentler Birlik Başkanı Danışmanı Ahmet Erdönmez ve Bursa Büyükşehir Belediyesi Kültür Daire Başkanı Aziz Elbas ile görüştü. Yapılan görüşmelerin ilçemiz için en iyi sonucu vereceğinden emin olduğunu belirten Belediye Başkanı Fatih Bakıcı, " kent müzesi konusunda deneyimli olan bu yöneticiler ile yaptığımız görüşmeler, Bozüyük'te yapmak istediğimiz kent müzesinde en iyiyi yakalayabilmemiz için çok faydalı olacaktır" dedi. Ziyaretin sonunda Başkan Bakıcı kendilerine gösterdikleri yakın ilgiden dolayı Bursa Tarihi Kentler Birlik Başkanı Danışmanı Ahmet Erdönmez'e ve Bursa Büyükşehir Belediyesi Kültür Daire Başkanı Aziz Elbas'a teşekkür etti.

Başkan Bakıcı'ya Bursa ziyaretleri sırasında Belediye Başkan Yardımcısı Ali Avcıoğlu, AK Parti Meclis Üyesi ve Şehir Müzesi Kurulum koordinatörü Veysel Kılıç, Şehir Müzesi ve Arşivi Danışma Kurulu üyeleri Avukat Ertuğrul Ağaoğlu, araştırmacı yazar Kurulay Yılmaz, Diş Hekimi Nadir Mumcu ve araştırmacı gazeteci Levent Sünal eşlik etti. - BİLECİK

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Başkan Bakıcı'nın Bursa Çıkartması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement