Başkan Bayram'ın Ziyaretleri Sürüyor - Son Dakika
Yerel

Başkan Bayram'ın Ziyaretleri Sürüyor

Başkan Bayram\'ın Ziyaretleri Sürüyor

Düzce Belediye Başkanı İsmail Bayram kentte görev yapan resmi kurum ve kuruluşların müdürleri ile banka müdürleri ziyaret programını sürdürüyor.

18.04.2013 14:56

Düzce Belediye Başkanı İsmail Bayram kentte görev yapan resmi kurum ve kuruluşların müdürleri ile banka müdürleri ziyaret programını sürdürüyor. Başkan Bayram kurumlarda nezaket ziyaretinin yanı sıra görüşmelerde de bulunuyor.

Yerel yönetimlerin en önemli organının belediye olduğuna dikkat çeken Başkan İsmail Bayram "Resmi kurum ve kuruluşlarımız, bankalarımız kendi faaliyet alanları içinde Düzce'ye önemli hizmetlerde bulunmakta ve yatırımlar gerçekleştirmektedir. Belediyemizin çalışma alanları ve konularının önemli bir kısmında kurumlarımızla istişare ve bazı durumlarda işbirliği gerekmektedir. Bunun için görüşmelerde bulunuyoruz" dedi.

Başkan Bayram, Düzce'ye hizmette bulunan tüm kurum ve kuruluşların çabalarının önemsenmesi ve takdir edilmesi gerektiğine de değinerek, "Bu çerçeve içinde de kurumlarımıza nezaket ziyaretleri gerçekleştiriyorum" dedi.

Başkan kurum ve banka ziyaretleri programı içinde Türkiye Finans Katılım Bankası Düzce Şubesi Müdürü Mehmet Türkel, İl Sağlık Müdürü Dr. Bekir Necati Şimşek, Garanti Bankası Düzce 2. Şube Müdürü Hüseyin Kaya, Orman ve Su İşleri 9. Bölge Müdürlüğü Düzce İl Şube Müdürü Mehmet Sait Kanar'ı ziyaret etti.

(AY)

18.04.2013 14: 46: 58

TSI

NNNN - DÜZCE

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Başkan Bayram'ın Ziyaretleri Sürüyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement