Başkan Bekir Yıldız'dan 'Kendinizi İyi Yetiştirin' Tavsiyesi - Son Dakika
Yerel

Başkan Bekir Yıldız'dan 'Kendinizi İyi Yetiştirin' Tavsiyesi

Başkan Bekir Yıldız\'dan \'Kendinizi İyi Yetiştirin\' Tavsiyesi

Kocasinan Belediye Başkanı Bekir Yıldız, Milli Türk Talebe Birliği (MTTB) Kayseri Şube Başkanlığına yeni seçilen M.Fatih Erkan ve yönetim kurulundaki öğrencileri makamında kabul etti.

28.09.2013 13:06

Kocasinan Belediye Başkanı Bekir Yıldız, Milli Türk Talebe Birliği (MTTB) Kayseri Şube Başkanlığına yeni seçilen M. Fatih Erkan ve yönetim kurulundaki öğrencileri makamında kabul etti.

Milli Türk Talebe Birliği (MTTB) Kayseri Şube Başkanı M. Fatih Erkan ve yönetim kurulundaki öğrencilerin ziyaretinde konuşan MTTB'nin Bekir Ağabey'i Başkan Bekir Yıldız gençlere bazı öğütlerde bulunarak, "Genç, üniversite okuyan öğrenci kardeşlerimin şunlara dikkat etmelerini istiyorum. Kendilerini yetiştirsinler. Varsa bir haksızlık, insani ölçüler çerçevesinde yıkmadan, dökmeden, kırmadan mutlaka dile getirsin. Neye karşı olduğunu, hangi kültüre, fikre, düşünceye hizmet ettiğini bilmeden hareket etmek yanlıştır. Dinamik genç insanlar olarak, birtakım kışkırtmalara alet olmayın. hiçbir zaman da pısırık bir kedi gibi bir köşede kalmayın. İnsan olarak hak nasıl talep edilir onun bilincinde de olun kendinizi her konuda yetiştirin. Sizler yeni bir iz peşinde koşacaksınız. Yeni faaliyetler yapacaksınız. Bu dönemin şartlarına göre hareket edeceksiniz. Şimdi ulaşım, haberleşme daha kolay" diye konuştu.

Bekir Yıldız'ın MTTB ve Kayseri'nin Ağabeyi olduğunu belirterek faaliyetleri hakkında bilgiler veren M Fatih Erkan'a Başkan Bekir Yıldız destek olmaya her zaman hazır olduklarının sözünü vererek, "Bunlar güzel faaliyetler, yılmadan, yılgınlığa düşmeden, moral bozukluğuna sebebiyet vermeden, gücünüzün, aklınızın yettiği kadar çalışın. Ülkeniz için faydalı işler yapın. Bundan en çok siz, aileniz, ülkeniz, insanlık karlı çıkacak. Yapacağınız her harekette bize düşen bir şey varsa başımızı açıp koşarız. Doğru bir hareket doğru bir talep ve isabetli bir çizgi olarak gördüğümüz her şeye kalıbımızı basarız. Bu maddi bir şeyle ölçülebilecek çalışma değil. Netice olarak bu doğru çalışmaların destekçisi olmak, imkansızlıklar varsa onu gidermek bizim görevimiz" ifadelerini kullandı. - KAYSERİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Başkan Bekir Yıldız'dan 'Kendinizi İyi Yetiştirin' Tavsiyesi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement